Δωρεάν δοκιμή του PrestaShop

Δωρεάν δοκιμή του PrestaShop

Το PrestaShop αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και πληρέστερες πλατφόρμες για κατασκευή eshop με μια τεράστια κοινότητα συνεργατών και προγραμματιστών να το υποστηρίζουν παγκοσμίως. Συνεπώς με την κατασκευή του eshop σας σε PrestaShop εξασφάλιζετε 2 πλεονεκτηματα:

Α. Μια τεράστια ποικιλία από θέματα / templates / themes και modules για να καλύψουν ακόμη και τις πιο περίπλοκες καταστάσεις και ανάγκες σας

Β. Άπειρες εταιρείες που μπορούν να σας υποστηρίξουν αν μελλοντικά για κάποιο λόγο αποφασίσετε να αλλάξετε συνεργάτη. 

Έχουμε εγκαταστήσει για εσάς ένα ολοκληρωμένο DEMO - ενός e-shop σε PrestaShop για να μπορέσετε να δείτε και να φανταστείτε πώς ακριβώς θα είναι το δικό σας e-shop. Κάντε ελεύθερα ότι δοκιμή θέλετε στο e-shop με το δοκιμαστικό λογαριασμό που σας παρέχουμε. Παρακαλούμε, να είστε προσεκτικοί κατά την χρήση του δοκιμαστικού λογαριασμού και να μην σβήσετε εγγραφές.

Όταν τελειώσετε με τις δοκιμές σας θα το εκτιμούσαμε να μας πείτε τη γνώμη σας, να μας ρωτήσετε ότι απορίες έχετε ώστε να σας βοηθήσουμε και να σας καθοδηγήσουμε στα πρώτα σας βήματα στην επιλογή της κατάλληλης λύσης για την δική σας επιχείρηση.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PRESTASHOP DEMO

 

Για να δοκιμάσετε το διαχειριστικό περιβάλλον του E-shop στο DEMO, παρακαλούμε συμπληρώστε τη ΦΟΡΜΑ ΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΊΩΝ DEMO για να σας στείλουμε το username/password ή καλέστε μας στο 2310 32 71 91. Αν σας άρεσε το PrestaShop Demo μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας ολοκληρωμένο eshop σε μόλις 5 εργάσιμες και να ξεκινήσετε να πουλάτε τα προϊοντα σας

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη αλλά και πελάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.

I-xperts and Creative
Αλίκη Βουγιουκλάκη, Θέρμη 57001, Θεσσαλονίκη
2310 32 71 91
Γ.Ε.ΜΗ: 037670605000

 Greek Site English Site

Copyright 2022-2023 ©I-xperts and Creative