Σχεδίαση 3D

...για αρχιτέκτονες - μηχανικούς - εργολάβους

Η ομάδα σχεδιασμού αναλαμβάνει να σχεδιάσει για εσάς οποιοδήποτε σχέδιο - εικόνα σε 3D (τρισδιάστατο σχέδιο). Εάν είστε αρχιτέκτονας, μηχανικός, τεχνική εταιρεία, εργολάβος μπορείτε να μας εμπιστευθείτε για τον σχεδιασμό μακετών - σχεδίων - τρισδιάστατων μοντέλων. Εαν επιθυμείτε μπορούμε να σχεδιάσουμε το λογότυπο της εταιρείας σας σε τρείς διαστάσεις με ειδικά εφέ φωτισμού και σκιάσεις!

Διαθέτουμε πολύ έμπειρο σχεδιαστή σε 3D με πολύ μεγάλη εμπειρία στις εφαρμογές 3D Studio Max, Autocad 3D, Lightwave και εξειδίκευση στην σχεδίαση μακετών σπιτιών 3D

Μια επίσκεψη στα έργα που έχουμε ολοκληρώσει σε 3D Modelling θα σας πείσει! Όλες οι μακέτες σχεδιάζονται από το 0 και σε κανένα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί φωτογραφίες για πρότυπα!!

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Διαθέτουμε 16+ χρόνια εμπειρίας στην δημιουργία ιστοσελίδων φιλικών προς τις μηχανές αναζήτησης (SEO friendly). Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.
Τεχνολογίες Σχεδίασης

copyright 2018 © i-xperts.gr