Διαφήμιση Ιστοσελίδων

Διαφήμιση - προβολή ιστοσελίδας

Όπως ίσως θα γνωρίζετε, το Google θεωρείται η νούμερο ένα (1) μηχανή αναζήτησης με πολλά εκατομύρια αναζητήσεις ανα ώρα! Το χρησιμοποιούν όλοι για 1 και μοναδικό λόγο. Με ένα μόλις κλίκ, μπορούν να φέρουν στην οθόνη τους αποτελέσματα για ένα αντικείμενο αναζήτησης, σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Σίγουρα θα έχετε προσέξει, τις ιστοσελίδες που εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης ΔΕΞΙΑ σε στήλη, ή και στις πρώτες 3 γραμμές, στην πρώτη σελίδα. Τι θα λέγατε αν εμφανιζόταν στα σημεία αυτά η ιστοσελίδα της εταιρεία σας, για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ και ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ αριθμό λέξεων κλειδιών μας ζητούσατε;

Ναι, είναι εφικτό, μέσα σε ΜΟΛΙΣ 5 - 7 ημέρες, να εμφανίσουμε σύνδεσμο - διαφημιστικό μήνυμα της ιστοσελίδας σας στην ΠΡΩΤΗ σελίδα, στις ΠΡΩΤΕΣ εγγραφές. Το κόστος είναι ελάχιστο σε σχέση με την απόδοση που μπορεί να έχει μια διαφημιστική καμπάνια Google AdWords! Εμπιστευτείτε μας και ζητήστε μας προσφορά για να αναλάβουμε την διαφημιστική σας καμπάνια, από σήμερα κιόλας! Απαραίτητη προϋπόθεση να διαθέτετε ήδη ή να επιθυμείτε την σχεδίαση ΝΕΑΣ ιστοσελίδας.

ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΣΤΟ GOOGLE ADWORDS! ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ!

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Διαθέτουμε 16+ χρόνια εμπειρίας στην δημιουργία ιστοσελίδων φιλικών προς τις μηχανές αναζήτησης (SEO friendly). Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.
Τεχνολογίες Σχεδίασης

copyright 2020 © i-xperts.gr

  • Πλατεία Παραμάνας 10, Θέρμη, Θεσσαλονίκη