Διαφήμιση σε Social Media

Social media marketing

Social Media Marketing

Η διαφήμιση μιας ιστοσελίδας σε κοινωνικά δίκτυα, αποτελεί μια αποτελεσματική μέθοδο e-marketing και απεθύνεται κυρίως σε επιχειρήσεις με target group μικρότερες ηλικίες. Όπως ίσως θα γνωρίζετε, το Facebook το Twitter και πλέον το Google+ αποτελούν τα μεγαλύτερα κοινωνικά δίκτυα (social networks) και σημαντικά HOT SPOTS ανταλλαγής απόψεων και γνωριμιών.

Εκμεταλλευτείτε τα για να προωθήσετε τα προϊόντα σας ή να αναδείξετε τις υπηρεσίες σας μέσα από διαφημιστικά μηνύματα ή σελίδες - groups - pages μέσα από αυτά, προσκαλοντας χιλιάδες άτομα να σας γνωρίσουν.

Ο εξαιρετικά μεγάλος όγκος ιστοσελίδων, μας έχει δείξει ότι πλέον δεν αρκεί απλά η κατασκευή μιας ιστοσελίδας ή η κατασκευή ενός e-shop. Θα πρέπει να υπάρχει μια ολοκληρωμένη κίνηση προώθησης των τελευταίων και προβολής και γνωστοποίησης της εταιρείας προς τα κοινωνικά δίκτυα.

Διαφήμιση προϊόντων σχετικά με το LifeStyle

Η εμπειρία μας δίδαξε ότι οι πλέον αποδοτικές διαφημίσεις στα Social Media είναι οι διαφημίσεις προϊόντων που σχετίζονται με το LifeStyle. Εαν π.χ. το αντικείμενο της εταιρείας σας είναι πακέτα διακοπών ή ρούχα - αξεσουάρ μόδας, θα πρέπει οπωσδήποτε να επενδύσετε το μεγαλύτερο μέρος του προϋπολογισμού σας για διαφήμιση στα κοινωνικά δίκτυα.

Εαν δεν γνωρίζετε τον τρόπο, αναλαμβάνουμε για εσάς ολοκληρωμένες διαφημιστικές καμπάνιες facebook - twitter - google+ με ελάχιστο κόστος! Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας να σας ενημερώσουμε αναλυτικότερα για διαφημιστική καμπάνια στο Facebook, Twitter, Google Plus

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΛΗΡΗ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Διαθέτουμε 16+ χρόνια εμπειρίας στην δημιουργία ιστοσελίδων φιλικών προς τις μηχανές αναζήτησης (SEO friendly). Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.
Τεχνολογίες Σχεδίασης

copyright 2020 © i-xperts.gr

  • Πλατεία Παραμάνας 10, Θέρμη, Θεσσαλονίκη