Διαφήμιση στα Social Media - Θεσσαλονίκη

Social media marketing

Social Media Marketing

Η διαφήμιση μιας ιστοσελίδας σε κοινωνικά δίκτυα, αποτελεί μια αποτελεσματική μέθοδο e-marketing και απεθύνεται κυρίως σε επιχειρήσεις με target group μικρότερες ηλικίες. Όπως ίσως θα γνωρίζετε, το Facebook το Twitter και πλέον το Google+ αποτελούν τα μεγαλύτερα κοινωνικά δίκτυα (social networks) και σημαντικά HOT SPOTS ανταλλαγής απόψεων και γνωριμιών.

Εκμεταλλευτείτε τα για να προωθήσετε τα προϊόντα σας ή να αναδείξετε τις υπηρεσίες σας μέσα από διαφημιστικά μηνύματα ή σελίδες - groups - pages μέσα από αυτά, προσκαλοντας χιλιάδες άτομα να σας γνωρίσουν.

Ο εξαιρετικά μεγάλος όγκος ιστοσελίδων, μας έχει δείξει ότι πλέον δεν αρκεί απλά η κατασκευή μιας ιστοσελίδας ή η κατασκευή ενός e-shop. Θα πρέπει να υπάρχει μια ολοκληρωμένη κίνηση προώθησης των τελευταίων και προβολής και γνωστοποίησης της εταιρείας προς τα κοινωνικά δίκτυα.

Διαφήμιση προϊόντων σχετικά με το LifeStyle

Η εμπειρία μας δίδαξε ότι οι πλέον αποδοτικές διαφημίσεις στα Social Media είναι οι διαφημίσεις προϊόντων που σχετίζονται με το LifeStyle. Εαν π.χ. το αντικείμενο της εταιρείας σας είναι πακέτα διακοπών ή ρούχα - αξεσουάρ μόδας, θα πρέπει οπωσδήποτε να επενδύσετε το μεγαλύτερο μέρος του προϋπολογισμού σας για διαφήμιση στα κοινωνικά δίκτυα.

Εαν δεν γνωρίζετε τον τρόπο, αναλαμβάνουμε για εσάς ολοκληρωμένες διαφημιστικές καμπάνιες facebook - twitter - google+ με ελάχιστο κόστος! Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας να σας ενημερώσουμε αναλυτικότερα για διαφημιστική καμπάνια στο Facebook, Twitter, Google Plus

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΛΗΡΗ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη αλλά και πελάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.

I-xperts and Creative
Αλίκη Βουγιουκλάκη, Θέρμη 57001, Θεσσαλονίκη
2310 32 71 91
Γ.Ε.ΜΗ: 037670605000

 Greek Site English Site

Copyright 2022-2023 ©I-xperts and Creative