Δωρεάν δοκιμή του PrestaShop

Δωρεάν δοκιμή του PrestaShop

Έχουμε εγκαταστήσει για εσάς ένα ολοκληρωμένο DEMO - ενός e-shop σε PrestaShop για να μπορέσετε να δείτε και να φανταστείτε πώς ακριβώς θα είναι το δικό σας e-shop. Κάντε ελεύθερα ότι δοκιμή θέλετε στο e-shop με το δοκιμαστικό λογαριασμό που σας παρέχουμε. Παρακαλούμε, να είστε προσεκτικοί κατά την χρήση του δοκιμαστικού λογαριασμού και να μην σβήσετε εγγραφές.

Όταν τελειώσετε με τις δοκιμές σας θα το εκτιμούσαμε να μας πείτε τη γνώμη σας, να μας ρωτήσετε ότι απορίες έχετε ώστε να σας βοηθήσουμε και να σας καθοδηγήσουμε στα πρώτα σας βήματα στην επιλογή της κατάλληλης λύσης για την δική σας επιχείρηση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ DEMO

Για να δοκιμάσετε το διαχειριστικό περιβάλλον του E-shop στο DEMO, παρακαλούμε συμπληρώστε τη ΦΟΡΜΑ ΖΗΤΗΣΗΣ για να σας στείλουμε το username/password ή καλέστε μας στο 2310 32 71 91

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη αλλά και πελάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.

Πλατεία Παραμάνα 10, Θέρμη, Θεσσαλονίκη
2310 32 71 91

copyright 2020 © i-xperts.gr