Οι υπηρεσίες μας

Οι υπηρεσίες μας

Η γκάμα υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες μας

Δημιουργία Ιστοσελίδων

Δημιουργία επαγγελματικών ιστοσελίδων με έμφαση το μοντέρνο σχεδιασμό. Σχεδίαση ιστοσελίδων responsive σε WordPress ή custom λύσεις με 20 χρόνια εμπειρίας στο web design σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Κατασκευή eShop

Κατασκευή eShop σε PrestaShop, WordPress ή custom, ανάλογα με τις ανάγκες της εταιρείας σας. Η δημιουργία e-shop για την επιχείρηση σας είναι για εμάς υπόθεση απλή.

Διαφήμιση Ιστοσελίδων

Αποτελεσματικές καμπάνιες διαφήμισης ιστοσελίδων στο Google AdWords. Διαφήμιση της ιστοσελίδας ή του eShop σας στο Google και σε όλα τα συνεργαζόμενα δίκτυα του.

Καμπάνιες SEO - SEM

S.E.O. σημαίνει Search Engine Optimization. 3 λέξεις-κλειδιά που ορίζουν την επιτυχία της ιστοσελίδας ή του e-shop σας στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google, σε σχέση με τον ανταγωνισμό σας.

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Φιλοξενία ιστοσελίδων ή φιλοξενία eShop σε δικούς μας ιδιόκτητους servers Windows ή Linux, με DataCenters σε Ελλάδα - Γερμανία. 7 πακέτα φιλοξενίας ανάλογα με τις απαιτήσεις της ιστοσελίδας.

Διαφήμιση σε Social Media

Διαφήμιση ιστοσελίδων στα Social Media - Facebook, Twitter, YouTube ή Google+. Αύξηση επισκέψεων ιστοσελίδας ή, περισσότερες παραγγελίες στο eShop σας με οργανωμένες καμπάνιες διαφήμισης.

Αναβάθμιση Ιστοσελίδων

Έχετε παλιά ιστοσελίδα που χρειάζεται αναβάθμιση; Αναλαμβάνουμε την αναβάθμιση του e-shop ή της παλιάς ιστοσελίδας σας σε μια νέα σύγχρονη και μοντέρνα - responsive ιστοσελίδα.

Graphic Design

Επαγγελματίες γραφίστες αναλαμβάνουν την σχεδίαση εικαστικών - αναβάθμιση εικόνας της επιχείρηση σας. Σχεδίαση banners, σχεδίαση διαφημιστικών εντύπων και ότι άλλο χρειάζεται μια σύγχρονη επιχείρηση!

Ιστοσελίδες WordPress

Αποκτήστε responsive ιστοσελίδα σε WordPress με συγχρονο design και έμφαση στη λεπτομέρεια, σε μόλις 5 ημέρες!

Συντήρηση Ιστοσελίδων

Συντήρηση και υποστήριξη της ιστοσελίδας σας με συμβόλαια τεχνικής υποστήριξης - αναβαθμίσεις στο WordPress - καταχώρηση δεδομένων - παρακολούθηση παραγγελιών σε eShop

Branding - Εταιρική Ταυτότητα

Αναλαμβάνουμε το στήσιμο σύγχρονης επαγγελματικής / εταιρικής ταυτότητας - branding - με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρία στο business marketing και πολυάριθμους ικανοποιημένους πελάτες!

Ηλεκτρονικό Έντυπο eBook

Προβάλλετε τα προϊόντα σας στην ιστοσελίδα σας μέσω ενός μοντέρνου εργαλείου eBook με flipping book εφέ σε μορφή δυναμικού καταλόγου.

Σχεδίαση 3D

Επαγγελματική σχεδίαση 3D για αρχιτέκτονες - μηχανικούς, 3D σχεδιασμός στο 3D Studio Max / Autocad με έμφαση στη λεπτομέρεια.

Βιντεοσκοπήσεις με Drone

Λήψεις βίντεο και φωτογραφιών από τον αέρα. Διαθέτουμε υπερσύγχρονα drone και αναλαμβάνουμε εναέριες λήψεις βίντεο/φωτο.

Κατασκευή Modules - Plugins

Κατασκευή Plugins - modules για WordPress, PrestaShop - προγραμματισμός custom κώδικα για την ιστοσελίδα σας - ότι δεν βρίσκετε, το φτιάχνουμε εμείς για εσάς!

Λογιστικά προγράμματα

Λογιστικά προγράμματα - εφαρμογές λογιστηρίου Online - σύνδεση με MyData - τιμολόγηση ξενοδοχείων / bar / τουριστικών γραφείων

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη αλλά και πελάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.

Πλατεία Παραμάνα 10, Θέρμη, Θεσσαλονίκη
2310 32 71 91

 Greek Site English Site

copyright 2020 © i-xperts.gr