Ηλεκτρονικό Έντυπο eBook

...με τεχνολογία Flipping Book

Το ηλεκτρονικό έντυπο (flipping e-book) αποτελεί μια εντελώς καινοτομική τεχνολογία, με σημαντικούς τομείς εφαρμογής. Έρχεται ως σωτήρια λύση για εταιρείες που επενδύουν εκατοντάδες ή και χιλιάδες ευρώ ετησίως για να εκτυπώνουν έντυπα.

Μπορείτε να προσαρτήσετε ή ακόμη και να ενσωματώσετε το ηλεκτρονικό έντυπο στη σχεδίαση της ιστοσελίδας σας ή μπορείτε να συνδυάσετε τα 2 παραπάνω.

Επιπλέον ως ECO λύση (φιλική προς το περιβάλλον - environmental friendly) μπορεί να ενταχθεί σε όλα τα επιδοτούμενα προγράμματα "πράσινης ανάπτυξης" και να προσδώσει κύρος στην επιχείριση που θα το υιοθετήσει σαν λύση, αντικαθιστώντας πολλούς τόνους χαρτιού.

Επικοινωνήστε μαζί μας να σας εξηγήσουμε με ποιον τρόπο μπορείτε να μειώσετε τα κόστη σας επενδύοντας πάνω στην τεχνολογία του ηλεκτρονικού εντύπου - βιβλίου.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Διαθέτουμε 16+ χρόνια εμπειρίας στην δημιουργία ιστοσελίδων φιλικών προς τις μηχανές αναζήτησης (SEO friendly). Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.
Τεχνολογίες Σχεδίασης

copyright 2018 © i-xperts.gr