Ηλεκτρονικό Έντυπο eBook

...με τεχνολογία Flipping Book

Το ηλεκτρονικό έντυπο (flipping e-book) αποτελεί μια εντελώς καινοτομική τεχνολογία, με σημαντικούς τομείς εφαρμογής. Έρχεται ως σωτήρια λύση για εταιρείες που επενδύουν εκατοντάδες ή και χιλιάδες ευρώ ετησίως για να εκτυπώνουν έντυπα.

Μπορείτε να προσαρτήσετε ή ακόμη και να ενσωματώσετε το ηλεκτρονικό έντυπο στη σχεδίαση της ιστοσελίδας σας ή μπορείτε να συνδυάσετε τα 2 παραπάνω.

Επιπλέον ως ECO λύση (φιλική προς το περιβάλλον - environmental friendly) μπορεί να ενταχθεί σε όλα τα επιδοτούμενα προγράμματα "πράσινης ανάπτυξης" και να προσδώσει κύρος στην επιχείριση που θα το υιοθετήσει σαν λύση, αντικαθιστώντας πολλούς τόνους χαρτιού.

Επικοινωνήστε μαζί μας να σας εξηγήσουμε με ποιον τρόπο μπορείτε να μειώσετε τα κόστη σας επενδύοντας πάνω στην τεχνολογία του ηλεκτρονικού εντύπου - βιβλίου.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη αλλά και πελάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.

I-xperts and Creative
Αλίκη Βουγιουκλάκη, Θέρμη 57001, Θεσσαλονίκη
2310 32 71 91
Γ.Ε.ΜΗ: 037670605000

 Greek Site English Site

Copyright 2022-2023 ©I-xperts and Creative