Καμπάνιες SEO - SEM

S.E.O. καμπάνιες βελτιστοποίησης θέσης στις μηχανές αναζήτησης

Πολλοί πελάτες μας, ζητώντας από εμάς να τους ετοιμάσουμε προσφορά για την κατασκευή ιστοσελίδας, το ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ που μας ρωτάνε είναι: "Πώς θα γίνει να μας φέρνει το Google στα πρώτα αποτελέσματα;" Σχεδόν στοιχηματίζουμε ότι θα ακούσουμε αυτή την ερώτηση απο οποιονδήποτε δυνητικό μας πελάτη.

Η απάντηση μας, είναι ότι διαθέτουμε την κατάλληλη ομάδα ανθρώπων με εμπειρία στο e-marketing η οποία μελετά και ασχολείτε ΕΙΔΙΚΑ με το λεγόμενο SEO (Search Engine Optimization) και αναλαμβάνει να εγγυηθεί την προβολή της ιστοσελίδας σας στις πρώτες εγγραφές στα αποτελέσματα αναζήτησης του Google,

Όλοι, παγκοσμίως, πλέον χρησιμοποιούν την μηχανή αναζήτησης Google για να βρούν από μια βελόνα μέχρι ένα σπίτι! Οι αναζητήσεις με λέξεις-κλειδιά στα οργανικά αποτελέσματα φέρουν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες και κάποιες φορές ακόμη και εκατομμύρια αποτελέσματα. Θεωρείται μεγάλη επιτυχία στο S.E.O. να εμφανίζεται στις 1-3 πρώτες θέσεις στο Google μια ιστοσελίδα πελάτη μας, ειδικά για ανταγωνιστικές λέξεις-κλειδιά. Για εμάς όμως το SEO είναι πλέον υπόθεση ρουτίνας! Γνωρίζουμε ακριβώς τους παράγοντες που επειρεάζουν την θέση μιας ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα. Το μόνο που απομένει είναι δουλειά, τόσο από εμάς όσο και από τον ίδιο τον κάτοχο της ιστοσελίδας και υπομονή.

Θέλετε επιτυχημένο SEO για την ιστοσελίδα σας; Ρωτήστε μας πώς...!

SEM ή Search Engine Marketing

Τεχνικές που εφαρμόζουμε για το marketing - την επιτυχημένη προβολή προϊόντων ή της ίδιας της ιστοσελίδας ώστε να βγαίνει πρώτη στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Το SEM είναι η δημιουργία επιτυχημένων καμπανιών διαφήμισης μιας ιστοσελίδας που εφαρμόζεται παράλληλα με το SEO για να επιτυγχάνονται καλύτερα και πιο ποιοτικά αποτελέσματα με σκοπό να προσελκύεται το πραγματικό ενδιαφέρον των καταναλωτών. Ένας τύπος καμπάνιας SEM είναι και το Google AdWords που αναλύουμε σε ξεχωριστή ενότητα.

Συστήνουμε πάντα στους πελάτες μας, παράλληλα με μια καμπάνια SEO να γίνονται και καμπάνιες SEM ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη απόδοση του SEO, τουλάχιστον όσο διάστημα χρειάζεται για να εμφανιστεί η ιστοσελίδα στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης στο Google.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Διαθέτουμε 16+ χρόνια εμπειρίας στην δημιουργία ιστοσελίδων φιλικών προς τις μηχανές αναζήτησης (SEO friendly). Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.
Τεχνολογίες Σχεδίασης

copyright 2018 © i-xperts.gr