Καμπάνιες SEO - SEM - Θεσσαλονίκη

S.E.O. καμπάνιες βελτιστοποίησης θέσης στις μηχανές αναζήτησης

Πολλοί πελάτες μας, ζητώντας από εμάς να τους ετοιμάσουμε προσφορά για την κατασκευή ιστοσελίδας, το ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ που μας ρωτάνε είναι: "Πώς θα γίνει να μας φέρνει το Google στα πρώτα αποτελέσματα;" Σχεδόν στοιχηματίζουμε ότι θα ακούσουμε αυτή την ερώτηση απο οποιονδήποτε δυνητικό μας πελάτη.

Η απάντηση μας, είναι ότι διαθέτουμε την κατάλληλη ομάδα ανθρώπων με εμπειρία στο e-marketing η οποία μελετά και ασχολείτε ΕΙΔΙΚΑ με το λεγόμενο SEO (Search Engine Optimization) και αναλαμβάνει να εγγυηθεί την προβολή της ιστοσελίδας σας στις πρώτες εγγραφές στα αποτελέσματα αναζήτησης του Google,

Όλοι, παγκοσμίως, πλέον χρησιμοποιούν την μηχανή αναζήτησης Google για να βρούν από μια βελόνα μέχρι ένα σπίτι! Οι αναζητήσεις με λέξεις-κλειδιά στα οργανικά αποτελέσματα φέρουν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες και κάποιες φορές ακόμη και εκατομμύρια αποτελέσματα. Θεωρείται μεγάλη επιτυχία στο S.E.O. να εμφανίζεται στις 1-3 πρώτες θέσεις στο Google μια ιστοσελίδα πελάτη μας, ειδικά για ανταγωνιστικές λέξεις-κλειδιά. Για εμάς όμως το SEO είναι πλέον υπόθεση ρουτίνας! Γνωρίζουμε ακριβώς τους παράγοντες που επειρεάζουν την θέση μιας ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα. Το μόνο που απομένει είναι δουλειά, τόσο από εμάς όσο και από τον ίδιο τον κάτοχο της ιστοσελίδας και υπομονή.

On-page / Off-page SEO

Ειδικά σε καινούριες ιστοσελίδες που επιθυμούν ταχεία άνοδο στο Google, επιβάλλεται μια οργανωμένη καμπάνια On-page / Off-page SEO, και στη συνέχεια ενέργειες συντήρησης SEO με μηνιαία συνδρομή.

 

On-page SEO:

Είναι τόσο οι τεχνικές βελτίωσης της ταχύτητας της ιστοσελίδας όσο και η βελτιστοποίηση των κειμένων της ιστοσελίδας για διαφορετικές λέξεις-κλειδιά. Για την βελτιστοποίηση της ταχύτητας της ιστοσελίδας επεμβαίνουμε στον κώδικα της σελίδας βελτιώνοντας όλους τους αρνητικούς παράγοντες και επιτυγχάνοντας να μειώσουμε σημαντικά στο ελάχιστο τους χρόνους φόρτωσης της σελίδας, ειδικά στα κινητά τηλέφωνα. Στόχος μας είναι να επιτύχουμε σκορ 90/100 και πάνω στο Google PageSpeed. Όσον αφορά τη βελτιστοποίηση των κειμένων, χειριζόμαστε ξεχωριστά τα κείμενα στις σελίδες που επιθυμεί βελτιστοποίηση ο πελάτης μας και για συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά. Δεν αλλοιώνουμε τα κείμενα, αλλάζουμε απλά τον τρόπο γραφής ώστε να τοποθετηθούν με το σωστό τρόπο οι λέξεις κλειδιά και η πυκνότητα τους.

 

Off-page SEO:

Είναι το "χτίσιμο" της εξωτερικής εικόνας της ιστοσελίδας. Κύριος σκοπός του Off-page SEO είναι η αύξηση των back-links δηλαδή των εξωτερικών συνδέσμων από ιστοσελίδες υψηλής επισκεψιμότητας/σημασίας προς το site που βελτιστοποιούμε. Μια σωστά χτισμένη καμπάνια με backlinks οδηγεί σε σταδιακή αύξηση του Domain authority και συνεπώς του page ranking score της ιστοσελίδας. Μια ιστοσελίδα ή υπο-σελίδα ιστοσελίδας που έχει πληθώρα από εξωτερικά Links από δημοσιεύσεις σε social media, συνδέσμους σε γνωστά forums με μεγάλη επισκεψιμότητα ή υψηλό domain authority, συνδέσμους σε ειδησιογραφικές , κυβερνητικές ιστοσελίδες κτλ θεωρείται από το Google επιτυχημένη, άρα την κατατάσσει υψηλά σε αναζητήσεις.

Θέλετε επιτυχημένο SEO για την ιστοσελίδα σας; Ρωτήστε μας πώς...!

SEM ή Search Engine Marketing

Τεχνικές που εφαρμόζουμε για το marketing - την επιτυχημένη προβολή προϊόντων ή της ίδιας της ιστοσελίδας ώστε να βγαίνει πρώτη στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Το SEM είναι η δημιουργία επιτυχημένων καμπανιών διαφήμισης μιας ιστοσελίδας που εφαρμόζεται παράλληλα με το SEO για να επιτυγχάνονται καλύτερα και πιο ποιοτικά αποτελέσματα με σκοπό να προσελκύεται το πραγματικό ενδιαφέρον των καταναλωτών. Ένας τύπος καμπάνιας SEM είναι και το Google AdWords που αναλύουμε σε ξεχωριστή ενότητα.

Συστήνουμε πάντα στους πελάτες μας, παράλληλα με μια καμπάνια SEO να γίνονται και καμπάνιες SEM ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη απόδοση του SEO, τουλάχιστον όσο διάστημα χρειάζεται για να εμφανιστεί η ιστοσελίδα στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης στο Google.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη αλλά και πελάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.

I-xperts and Creative
Αλίκη Βουγιουκλάκη, Θέρμη 57001, Θεσσαλονίκη
2310 32 71 91
Γ.Ε.ΜΗ: 037670605000

 Greek Site English Site

Copyright 2022-2023 ©I-xperts and Creative