Λογιστικά προγράμματα

BookRes IMS Εμπορική Διαχείριση + Γενική Λογιστική

Η πιο γρήγορη, απλή και ταυτόχρονα ευέλικτη online εφαρμογή τήρησης λογιστικών βιβλίων. Ενα λογιστικό πρόγραμμα που θα λατρέψετε! Σας παρέχει τη δυνατότητα μέσω ετήσιας συνδρομής να αποκτήσετε ένα πλήρες εμπορικό - λογιστικό πρόγραμμα / ERP σε Cloud για την διαχείριση των εμπορικών και λογιστικών σας εγγραφών.

Bookres Dashboard

Είναι cloud...

Αυτό σημαίνει ότι έχετε αδιάκοπη πρόσβαση 24/7 από οποιονδήποτε υπολογιστή ή από το κινητό σας! Μπορείτε να τιμολογείτε από το κινητό σας ενώ είστε σε ραντεβού με τον πελάτη, και να διαβιβάζετε την ίδια στιγμή το τιμολόγιο στη ΑΑΔΕ MyData. Τα δεδομένα σας βρίσκονται ασφαλή στο cloud όπου λαμβάνονται αντίγραφα ασφάλειας κάθε 1 ώρα. Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί με τις νεότερες και πιο καινοτόμες τεχνολογίες και μέσω Web Api / web services οι ταχύτητες φορτώματος του προγράμματος είναι απλά ασύγκριτες σε σχέση με τα υπόλοιπα λογιστικά της αγοράς.

Σύνδεση στη MyData...

Σας παρέχουμε ολοκληρωμένη REAL TIME σύνδεση και διαβίβαση των παραστατικών σας στην νέα πλατφόρμα MyData της ΑΑΔΕ. Η εφαρμογή BookRes IMS Εμπορική Διαχείριση - Γενική Λογιστική σας παρέχει επιπλέον δυνατότητες λήψης των παραστατικών εξόδων σας από τη MyData εφόσον έχουν διαβιβαστεί από τον πάροχο/προμηθευτή σας.

Είναι απλό και εύχρηστο...

Διαθέτει μια πληθώρα τεχνικών χαρακτηριστικών ενώ ταυτόχρονα είναι ιδιαίτερα απλό και εύκολο στη χρήση ακόμη και από αρχάριους στα λογιστικά! Συστήνεται σε ελεύθερους επαγγελματίες ή επιχειρηματίες που αναζητούν εναν απλοποιημένο τρόπο να καλύψουν τις λογιστικές τους ανάγκες στο γραφείο ή σε ραντεβού με πελάτη. Παρέχει πλήρη σουίτα λογιστικών εργαλείων όπως: διαχείριση αποθήκης, παγίων, έσοδα, έξοδα - πλήρη συνδεσιμότητα με MyData, στατιστικά και εκτυπώσεις, σύστημα υπενθυμίσεων / ημερολόγιο συμβάντων, εκτυπώσεις και εξαγωγές αρχείων σε excel, pdf, αποστολή παραστατικών με e-mail και αναρίθμητα άλλες δυνατότητες.

Εμπορική και Λογιστική διαχείριση...

Η εφαρμογή BookRes IMS σας παρέχει πλήρη εμπορική και λογιστική διαχείριση. Μπορείτε να τιμολογείτε τα έσοδα και τα έξοδα σας, να τα διαβιβάζετε στο MyData και να τα στέλνετε στους πελάτες σας με e-mail με το πάτημα ενός κουμπιού. Παράλληλα έχετε πλήρη στατιστικά, οικονομικά στοιχεία και εκτυπώσεις σε pdf/excel, καρτέλες πελατών/προμηθευτών, προβλέψεις, εκτυπώσεις ΦΠΑ, VIES, Intrastat κ.α. Με την βοήθεια της λογιστικής διαχείρισης μπορείτε να λαμβάνετε εκτυπώσεις δυναμικά, με τα άρθρα γενικής λογιστικής καθώς τιμολογείτε. Με τον τρόπο αυτό διευκολύνετε το λογιστή σας στην καταχώρηση των παραστατικών σας στα βιβλία εσόδων - εξόδων. Κατάλληλο για Α και Β κατηγορίες βιβλίων.

Αναλυτικά Χαρακτηριστικά - δυνατότητες

Εμπορική Διαχείριση

 • Καρτέλες πελατών / προμηθευτών με λειτουργία αυτόματης λήψης στοιχείων από την ΑΑΔΕ μέσω TaxisNet API
 • Φόρμα τιμολόγησης με ειδικές ρυθμίσεις για ευκολότερη καταχώρηση παραστατικών ξενοδοχειακού κλάδου
 • Δυνατότητα ρυθμίσεων σειρών παραστατικού, φόρμας εκτύπωσης και template αποστολής παραστατικού με e-mail
 • Ημερολόγιο συμβάντων με ρυθμίσεις αποστολής υπενθυμίσεων με e-mail
 • Εκτυπώσεις καταστάσεων εσόδων / εξόδων (βιβλίο), καταστάσεων ΦΠΑ, ενδοκοινοτικές αποκτήσεις, διαβιβάσεις παραστατικών MyData, καρτέλες πελατών – προμηθευτών, οικονομικές κινήσεις κ.α.
 • Διαχείριση παγίων, μητρώο παγίων
 • Διαχείριση αποθηκών / διακινήσεις αποθεμάτων
 • Διαχείριση επιταγών, παρακολούθηση
 • Διαχείριση τραπεζικών λογαριασμών, παρακολούθηση υπολοίπων
 • Διαχείριση ταμείου (εισροές – εκροές, διαθέσιμα)
 • Διαβίβαση παραστατικών στην πλατφόρμα MyData
 • Λήψη παραστατικών εξόδων και χαρακτηρισμός τους από MyData

Γενική Λογιστική

 • Φόρμες καταχώρησης άρθρων γενικής λογιστικής
 • Ρυθμίσεις αυτόματης δημιουργίας άρθρων γενικής λογιστικής από τα παραστατικά εσόδων / εξόδων
 • Εκτύπωση ισοζυγίου
 • Εκτύπωση αναλυτικού βιβλίου άρθρων Γενικής Λογιστικής

Έτοιμο για χρήση σε 1 ημέρα...

Μέσα σε 1 ημέρα θα έχετε πρόσβαση στην δική σας άδεια χρήσης, έτοιμοι να τιμολογήσετε! Εσείς ή ο λογιστής σας έχετε απεριόριστη πρόσβαση στην εφαρμογή μέσω του κινητού, σταθερού υπολογιστή ή laptop σας 24/7. Εαν επιθυμείτε DEMO για να δοκιμάσετε την εφαρμογή BookRes IMS καλέστε μας στο +30 2310 32 71 91 για ΔΩΡΕΑΝ χρήση της εφαρμογής για 1 μήνα.

ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 10 ευρώ/μήνα + ΦΠΑ

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη αλλά και πελάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.

I-xperts and Creative
Αλίκη Βουγιουκλάκη, Θέρμη 57001, Θεσσαλονίκη
2310 32 71 91
Γ.Ε.ΜΗ: 037670605000

 Greek Site English Site

Copyright 2022-2023 ©I-xperts and Creative