Λογιστικά προγράμματα

BookRes IMS Cloud Accounting

Η πιο γρήγορη, απλή και ταυτόχρονα ευέλικτη online εφαρμογή διαχείρισης λογιστικών βιβλίων. Ενα λογιστικό πρόγραμμα που θα λατρέψετε! Σας παρέχει τη δυνατότητα μέσω ετήσιας συνδρομής να αποκτήσετε ένα πλήρες λογιστικό πρόγραμμα / ERP για την διαχείριση των λογιστικών σας εγγραφών.

Bookres Dashboard

Είναι cloud...

Αυτό σημαίνει ότι έχετε αδιάκοπη πρόσβαση 24/7 από οποιονδήποτε υπολογιστή ή από το κινητό σας! Μπορείτε να τιμολογείτε από το κινητό σας ενώ είστε σε ραντεβού με τον πελάτη, και να διαβιβάζετε την ίδια στιγμή το τιμολόγιο στη ΑΑΔΕ MyData. Τα δεδομένα σας βρίσκονται ασφαλή στο cloud όπου λαμβάνονται αντίγραφα ασφάλειας κάθε 1 ώρα. Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί με τις νεότερες και πιο καινοτόμες τεχνολογίες και μέσω Web Api / web services οι ταχύτητες φορτώματος του προγράμματος είναι απλά ασύγκριτες σε σχέση με τα υπόλοιπα λογιστικά της αγοράς.

Σύνδεση στη MyData...

Σας παρέχουμε ολοκληρωμένη REAL TIME σύνδεση και διαβίβαση των παραστατικών σας στην νέα πλατφόρμα MyData της ΑΑΔΕ. Η εφαρμογή BookRes IMS σας παρέχει επιπλέον δυνατότητες λήψης των παραστατικών εξόδων σας από τη MyData εφόσον έχουν διαβιβαστεί από τον πάροχο/προμηθευτή σας.

Είναι απλό και εύχρηστο...

Διαθέτει μια πληθώρα τεχνικών χαρακτηριστικών ενώ ταυτόχρονα είναι ιδιαίτερα απλό και εύκολο στη χρήση ακόμη και από αρχάριους στα λογιστικά! Συστήνεται σε ελεύθερους επαγγελματίες ή επιχειρηματίες που αναζητούν εναν απλοποιημένο τρόπο να καλύψουν τις λογιστικές τους ανάγκες στο γραφείο ή σε ραντεβού με πελάτη. Παρέχει πλήρη σουίτα λογιστικών εργαλείων όπως: διαχείριση αποθήκης, παγίων, έσοδα, έξοδα - πλήρη συνδεσιμότητα με MyData, στατιστικά και εκτυπώσεις, σύστημα υπενθυμίσεων / ημερολόγιο συμβάντων, εκτυπώσεις και εξαγωγές αρχείων σε excel, pdf, αποστολή παραστατικών με e-mail και αναρίθμητα άλλες δυνατότητες.

Έτοιμο για χρήση σε 1 ώρα...

Μέσα σε 1 ώρα θα έχετε πρόσβαση στην δική σας άδεια χρήσης, έτοιμοι να τιμολογήσετε! Εσείς ή ο λογιστής σας έχετε απεριόριστη πρόσβαση στην εφαρμογή μέσω του κινητού, σταθερού υπολογιστή ή laptop σας 24/7. Εαν επιθυμείτε DEMO για να δοκιμάσετε την εφαρμογή BookRes IMS καλέστε μας στο +30 2310 870 670 για ΔΩΡΕΑΝ χρήση της εφαρμογής για 1 μήνα.

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ 15 ΕΥΡΩ/ΜΗΝΑ + ΦΠΑ

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη αλλά και πελάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.

I-xperts and Creative
Αλίκη Βουγιουκλάκη, Θέρμη 57001, Θεσσαλονίκη
2310 32 71 91
Γ.Ε.ΜΗ: 037670605000

 Greek Site English Site

Copyright 2022-2023 ©I-xperts and Creative