Αναβάθμιση Ιστοσελίδων - Θεσσαλονίκη

Αναβαθμίζουμε παλιές ιστοσελίδες

Σας έτυχε ποτέ να μπείτε σε μια ιστοσελίδα, παραμελημένη, και με σχεδίαση από το 2000; Η εντύπωση που δημιουργείται, τουλάχιστον σε επισκέπτες που χρησιμοποιούν έστω και ελάχιστα το internet, ειναι, στην καλύτερη περίπτωση, ότι η επιχείριση που έχει την ιστοσελίδα, δεν ασχολείται καθόλου και δεν επενδύει σε ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ.

Η εικόνα της ιστοσελίδας, όσο και να σας φαίνεται υπερβολικό, αντικατοπτρίζει την εικόνα της επιχείρισης σας. Μην διστάσετε να επενδύσετε ελάχιστα χρήματα για να την αναβάθμιση της ιστοσελίδα σας, ή την αισθητική ανανέωση. Να είστε σίγουροι ότι πρόκειται για μια επένδυση και θα αυξήσει σημαντικά την επισκεψιμότητα από τον πρώτο κιόλας καιρό, και παράλληλα θα ανεβάσει το κύρος και θα βελτιώσει σημαντικά την εικόνα της επιχείρισης σας.

Αναβάθμιση ιστοσελίδας σε responsive

Κατασκευή Responsive Ιστοσελίδας

Πλέον το Google από τις 1/5/2015 τοποθετεί ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης τις responsive ιστοσελίδες. Αντίστοιχα, μειώνει το ranking παλιών σελίδων που δεν είναι responsive, δηλαδή που δεν έχουν κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να προβάλλονται σωστά σε κινητές συσκευές όπως smartphones, tablets, notebooks. Συνεπώς είναι ανάγκη πλέον η αναβάθμιση όλων των παλιών ιστοσελίδων σε responsive ώστε να μπορέσουν να επιβιώσουν στον ανταγωνισμό.

Για να δείτε αν η ιστοσελίδα σας είναι responsive, δοκιμάστε να την ανοίξετε στο κινητό ή εναλλακτικά επισκευθείτε την διεύθυνση: http://ami.responsivedesign.is βάλτε την ιστοσελίδα σας στο ζητούμενο πεδίο και δείτε αν θα εμφανιστεί σωστά σε διαφορετικές συσκευές.

Εαν η ιστοσελίδα σας ΔΕΝ είναι responsive, με ελάχιστο κόστος, αναλαμβάνουμε την αναβάθμιση της ιστοσελίδας σας σε responsive! Δείτε εγγυημένη αύξηση επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα σας ή στο eShop σας μέσα σε λίγες εβδομάδες με μια responsive αναβάθμιση του ιστότοπου σας.

Ποιό είναι το κόστος για αναβάθμιση ιστοσελίδας;

Μια απλή αισθητική ανανέωση ή ανακατασκευή - αναβάθμιση της ιστοσελίδας σας  κοστίζει ελάχιστα, και θα σας φέρει μπροστά από τον ανταγωνισμό σας! Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας σε HTML5 και CSS3 ώστε να παρέχει πλήρη συμβατότητα με όλες τις πλατφορμες και συσκευές όπως κινητά, tablets, notebooks. Ρωτήστε μας για την σύγχρονη σχεδίαση HTML5 Responsive και αποκτήστε μια ιστοσελίδα που θα φορτώνει με το βέλτιστο τρόπο σε οποιαδήποτε συσκευή.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ: Μια ιστοσελίδα θεωρείτε πλέον απαρχαιωμένη ή ξεπερασμένη τεχνολογικά εαν έχει συμπληρώσει 4 χρόνια ζωής.

Για αναβάθμιση ιστοσελίδων, ανανέωση ιστοσελίδων, τεχνική υπηστήριξη, εμπιστευτείτε τον πιο έμπειρο συνεργάτη!

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη αλλά και πελάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.

I-xperts and Creative
Αλίκη Βουγιουκλάκη, Θέρμη 57001, Θεσσαλονίκη
2310 32 71 91
Γ.Ε.ΜΗ: 037670605000

 Greek Site English Site

Copyright 2022-2023 ©I-xperts and Creative