Σχεδίαση ιστοσελίδας με responsive design - συμβατότητα με Κινητά και Tablets

28 Δεκ
2016
από τον/την Praxitelis Ikonomidisκατηγορία: Τεχνολογικά Νέα

Η εταιρεία μας, αξιοποιώντας τεχνολογίες που έκαναν την εμφάνιση τους στην Ελλάδα ΜΟΛΙΣ το 2012, έχει να σας παρουσιάσει κάτι πολύ ενδιαφέρον!

Πώς θα σας φαινόταν να αποκτούσατε μια ιστοσελίδα που θα είναι προσβάσιμη από ΟΛΕΣ τις πλατφόρμες (PC, laptop,tablets, κινητά android, apple συσκευές, smart TV) στην βέλτιστη ανάλυση, πάντα προσαρμοσμένη στον τύπο της κάθε συσκευής; Και χωρίς επιπλέον κόστη για κατασκευές – προσαρμογές της ιστοσελίδας σας σε έκδοση για κινητά ή tablets.

Φανταστείτε να έχετε ΜΙΑ μόνο ιστοσελίδα η οποία θα προσαρμόζεται στην κάθε συσκευή με πλήρη δυναμικό τρόπο! Και ΧΩΡΙΣ επιπλέον ούτε 1 ευρώ κόστος! Πλέον ΔΕΝ χρειάζεστε ειδική έκδοση της ιστοσελίδας σας για κινητό, άλλη έκδοση για tablet κ.τ.λ.! Με μια ιστοσελίδα compact θα πετύχετε τριπλό όφελος!

Ο λόγος για την προσέγγιση γνωστή ως Responsive Design, η οποία είναι της μόδας ήδη στο εξωτερικό ενώ έχει μικρή απήχηση σε ελληνικές ιστοσελίδες. Με την προσέγγιση αυτή, με ελάχιστες αλλαγές στον κώδικα της υπάρχουσας ιστοσελίδας, μπορούμε να επιτυγχάνουμε η ίδια η ιστοσελίδα όταν φορτώνει από ένα tablet, ή ένα κινητό, να προσαρμόζεται όλη η πληροφορία με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι όλα ευανάγνωστα και πλήρως λειτουργικά σε οποιαδήποτε ανάλυση οθόνης.

Responsive Design

Ηγηθείτε του ανταγωνισμού σας! Πάρτε τα ηνία και παρουσιάστε μια πλήρως επαγγελματική ιστοσελίδα η οποία θα προβάλλεται βέλτιστα σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ συσκευή την αναζητήσει κάποιος, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ή λειτουργικούς περιορισμούς! Δεν χρειάζεται να έχετε ειδικό application για Apple συσκευές, άλλο για android κτλ. Με ΜΙΑ ιστοσελίδα μόνο θα γίνει η δουλειά σας!

Αναβάθμιση ιστοσελίδας ή e-shop σε Responsive Look and Feel από εμάς! Αναθέστε μας την κατασκευή του e-shop σας και κερδίστε τριπλά, έχοντας μια ευέλικτη ιστοσελίδα πλήρως συμβατή σε όλες τις πλατφόρμες - συσκευές που διαθέτουν σύνδεση στο internet!

Praxitelis Ikonomidis

Σχετικά με τον συντάκτη

Praxitelis Ikonomidis

Προγραμματιστής και επιχειρησιακός σύμβουλος για θέματα πληροφορικής. 22 χρόνια εμπειρίας σε τεχνολογίες σχεδίασης ιστοσελίδων και κατασκευής e-shop. Ο ιδανικός συνεργάτης σας σε θέματα Internet - web!

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη αλλά και πελάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.

I-xperts and Creative
Αλίκη Βουγιουκλάκη, Θέρμη 57001, Θεσσαλονίκη
2310 32 71 91
Γ.Ε.ΜΗ: 037670605000

 Greek Site English Site

Copyright 2022-2023 ©I-xperts and Creative