Σχεδίαση νέας ιστοσελίδας, δημοσίευση στο παγκόσμιο ιστό

04 Απρ
2011
από τον/την Praxitelis Ikonomidisκατηγορία: Τεχνολογικά Νέα
Εδώ και κάποια χρόνια, έχει αλλάξει ριζικά ο τρόπος που αντιμετωπίζουν τις καινούριες ιστοσελίδες οι μηχανές αναζήτησης.  Πρώτη η Google καθιέρωσε ένα χρονικό διάστημα κατά το οποίο μια καινούρια ιστοσελίδα τοποθετείται σε μια ειδική κατηγορία (sandbox). Μέσα σε κάποιο χρονικό διάστημα ελέγχονται εντατικά τα περιεχόμενα των ιστοσελίδων από τα spiders και εαν οι σελίδες παρουσιάσουν αξιόλογο περιεχόμενο, τότε αρχίζουν να σκαρφαλώνουν σιγά σιγά στην κατάταξη των αποτελεσμάτων στις αναζητήσεις.

Έτσι, είναι πολύ πιθανόν, μια καινούρια ιστοσελίδα (σε καινούριο domain) να αργήσει αρκετά να εμφανιστεί στα αποτελέσματα αναζητήσεων. Πλέον ο μεγάλος ανταγωνισμός που υπάρχει στο internet έχει καταστήσει σαφή στις μηχανές αναζήτησης, την ανάγκη σε πρώτη φάση να διαχωρίσουν, και στη συνέχεια να επιβραβεύσουν τις αξιόλογες ιστοσελίδες.

Για τους παραπάνω λόγους, εαν σκέφτεστε την κατασκευή της ιστοσελίδας σας ή ανανέωση της παλιάς ιστοσελίδας σας, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να επιλέξετε σωστά τον συνεργάτη σας. Είναι πολύ σημαντικό, η ιστοσελίδα σας όταν θα δημοσιευτεί στο internet, να έχει ολοκληρωθεί στο 100% και να έχει ολοκληρωμένη δομή, χωρίς dead links, παραλήψεις ή ληψές πληροφορίες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε πώς να κάνετε το πρώτο βήμα χωρίς να αντιμετωπίσετε προβλήματα.
Praxitelis Ikonomidis

Σχετικά με τον συντάκτη

Praxitelis Ikonomidis

Προγραμματιστής και επιχειρησιακός σύμβουλος για θέματα πληροφορικής. 22 χρόνια εμπειρίας σε τεχνολογίες σχεδίασης ιστοσελίδων και κατασκευής e-shop. Ο ιδανικός συνεργάτης σας σε θέματα Internet - web!

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη αλλά και πελάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.

Πλατεία Παραμάνα 10, Θέρμη, Θεσσαλονίκη
2310 32 71 91

 Greek Site English Site

copyright 2020 © i-xperts.gr