Φιλοξενία Ιστοσελίδων, Web Hosting - Θεσσαλονίκη

...σε δικούς μας ιδιόκτητους servers

Η εταιρεία μας διαθέτει πανίσχυρους servers σε Γερμανικά DataCenters με όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφάλειας, και με πλήρη πρόσβαση και 24ωρη τεχνική υποστήριξη. Αναλαμβάνουμε τη  φιλοξενία της ιστοσελίδας σας για όσο καιρό επιθυμείτε και όσο απαιτητική και να είναι σε πόρους συστήματος.

Επιπλέον για τους πελάτες μας στην Ελλάδα, διαθέτουμε ιδιόκτητο Linux Server για καλύτερα αποτελέσματα σε αναζητήσεις στο Ελληνικό Google. Αναλαμβάνουμε την φιλοξενία και υποστήριξη του eShop σας έχοντας φροντίσει την βελτιστοποίηση των επιδόσεων των hosting servers μας ώστε να επιτυγχάνονται οι καλύτερες δυνατές ταχύτητες φορτώματος των ιστοσελίδων.

Φιλοξενία των e-mail σας

Για τους πελάτες μας που χρειάζονται ΜΟΝΟ φιλοξενία των e-mails τους παρέχουμε οικονομικές λύσεις φιλοξενίας με πακέτα που ξεκινάν από 30 ευρώ το χρόνο.

Εξυπηρετούμε τους πελάτες μας σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Επαρχία στην Βουλγαρία αλλά και σε όλη την Ευρώπη! Εμπιστευτείτε τον πιο κοντινό σας συνεργάτη μας για την φιλοξενία της ιστοσελίδας σας και των e-mail σας!

Δείτε τα ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ πακέτα φιλοξενίας που προσφέρουμε.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη αλλά και πελάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.

I-xperts and Creative
Αλίκη Βουγιουκλάκη, Θέρμη 57001, Θεσσαλονίκη
2310 32 71 91
Γ.Ε.ΜΗ: 037670605000

 Greek Site English Site

Copyright 2022-2023 ©I-xperts and Creative