Δημιουργία Ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη - Θέρμη

Σχεδίαση και δημιουργία responsive ιστοσελίδων

Η πολύχρονη εμπειρία μας τόσο στο σχεδιασμό όσο και στην δημιουργία ιστοσελίδων  μας καθιστά τον κατάλληλο συνεργάτη σας όσον αφορά την προώθηση της εταιρείας σας στο διαδίκτυο. Διαθέτουμε μια ομάδα εξειδικευμένων web designers - developers, με πολυετή εμπειρία σε τεχνολογίες WEB. Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την σχεδίαση και δημιουργία της ιστοσελίδας σας ανεξαρτήτως μεγέθους και απαιτήσεων.

Εκτενέστερα, η ομάδα στον τομέα της σχεδίασης, διαθέτει έμπειρους προγραμματιστές - συνεργάτες σε τεχνολογίες .NET (ASP.NET, C#, VB.NET, AJAX.NET). Παράλληλα, αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό την δικιά σας ιστοσελίδα χρησιμοποιώντας έτοιμες πλατφόρμες ανοικτού κώδικα όπως Wordpress, Joomla κ.α. σε τεχνολογίες PHP - MySQL παρέχοντας σας ακόμη μεγαλύτερη οικονομική διευκόλυνση.

Δημιουργία custom σελίδων ή δημιουργία σελίδων κατά παραγγελία

Κατασκευή Custom Ιστοσελίδων

Η κατασκευή custom ιστοσελίδων (web portals, web applications, communities) αποτελεί για εμάς υπόθεση ρουτίνας! Έχοντας κατασκευάσει μια πληθώρα από μεγάλα και ιδιαίτερα περίπλοκα projects, αναλαμβάνουμε την δημιουργία οποιασδήποτε web εφαρμογής χρειαστείτε. Συνήθως οι πελάτες μας αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν για την κατασκευή ενός project από την αρχή και χωρίς τη χρήση open source να διατηρούμε χαμηλές τις τιμές.

Η απάντηση μας είναι ότι διαθέτουμε πλέον μια τεράστια βιβλιοθήκη από ρουτίνες που χρησιμοποιούμε σε όλα μας τα site και μας βοηθάνε να μειώνουμε το χρόνο και το κόστος κατασκευής μιας τέτοιας ιστοσελίδας.

Επιπλέον διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό που απαρτίζεται από έμπειρους προγραμματιστές με πολύχρονη εμπειρία στο web development. Κάθε νέο έργο είναι για εμάς μια ευχάριστη απασχόληση με ένα αντικείμενο που αγαπάμε και σεβόμαστε.

Στόχος μας η επιτυχία της ιστοσελίδας σας!

Γιατί το πάν δεν είναι ο σχεδιασμός ή η κατασκευή αλλά η επιτυχημένη προώθηση της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης και στα social media. Συνεπώς, η διαρκής υποστήριξη του πελάτη και η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών ώστε το εγχείρημα να αποκτήσει αξία για τον επιχειρηματία. Ακόμη και να μην διαθέτετε τον κατάλληλο προϋπολογισμό για να ξεκινήσετε συνεργασία μαζί μας υπάρχει η δυνατότητα με μια μηνιαία ελάχιστη καταβολή να ξεκινήσουμε την προβολή της ιστοσελίδας σας αμέσως μετά την κατασκευή ώστε να άρχισετε να αποκτάτε τους πρώτους σας πελάτες και να διευρύνετε το δίκτυο πωλήσεων σας. 

Για δημιουργία οικονομική ιστοσελίδας απευθυνθείτε σε εμάς! Ζητήστε μας προσφορά για την δική σας ιστοσελίδα!

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη αλλά και πελάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.

I-xperts and Creative
Αλίκη Βουγιουκλάκη, Θέρμη 57001, Θεσσαλονίκη
2310 32 71 91
Γ.Ε.ΜΗ: 037670605000

 Greek Site English Site

Copyright 2022-2023 ©I-xperts and Creative