Κατασκευή Ιστοσελίδων

Σχεδίαση - κατασκευή responsive ιστοσελίδων

Η πολύχρονη εμπειρία μας στην κατασκευή ιστοσελίδων  μας καθιστά τον κατάλληλο συνεργάτη σας όσον αφορά την προώθηση της εταιρείας σας στο διαδίκτυο. Διαθέτουμε μια ομάδα εξειδικευμένων web designers - developers, με πολυετή εμπειρία σε τεχνολογίες WEB. Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων responsive, ανεξαρτήτως μεγέθους και απαιτήσεων.

Εκτενέστερα, η ομάδα στον τομέα της σχεδίασης, διαθέτει έμπειρους προγραμματιστές - συνεργάτες σε τεχνολογίες .NET (ASP.NET, C#, VB.NET, AJAX.NET). Παράλληλα, αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό την δικιά σας ιστοσελίδα χρησιμοποιώντας έτοιμες πλατφόρμες ανοικτού κώδικα όπως Wordpress, Joomla κ.α. σε τεχνολογίες PHP - MySQL παρέχοντας σας ακόμη μεγαλύτερη οικονομική διευκόλυνση.

Κατασκευη custom σελίδων

Κατασκευή Custom Ιστοσελίδων

Η κατασκευή custom ιστοσελίδων (web portals, web applications, communities) αποτελεί για εμάς υπόθεση ρουτίνας! Έχοντας κατασκευάσει μια πληθώρα από μεγάλα και ιδιαίτερα περίπλοκα projects, αναλαμβάνουμε την κατασκευή οποιασδήποτε web εφαρμογής χρειαστείτε. Συνήθως οι πελάτες μας αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν για την κατασκευή ενός project από την αρχή και χωρίς τη χρήση open source να διατηρούμε χαμηλές τις τιμές.

Η απάντηση μας είναι ότι διαθέτουμε πλέον μια τεράστια βιβλιοθήκη από ρουτίνες που χρησιμοποιούμε σε όλα μας τα projects και μας βοηθάνε να μειώνουμε το χρόνο και το κόστος κατασκευής μιας τέτοιας ιστοσελίδας.

Επιπλέον διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό που απαρτίζεται από έμπειρους προγραμματιστές με πολύχρονη εμπειρία στο web development. Κάθε νέο έργο είναι για εμάς μια ευχάριστη απασχόληση με ένα αντικείμενο που αγαπάμε και σεβόμαστε.

Στόχος μας η επιτυχία της ιστοσελίδας σας!

Γιατί το πάν δεν είναι η κατασκευή αλλά η επιτυχημένη προώθηση της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης και στα social media. Συνεπώς, η διαρκείς υποστήριξη του πελάτη και η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών ώστε το εγχείρημα να αποκτήσει αξία για τον επιχειρηματία.

Για οικονομική σχεδίαση ιστοσελίδας απευθυνθείτε σε εμάς! Ζητήστε μας προσφορά για την δική σας ιστοσελίδα!

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Διαθέτουμε 16+ χρόνια εμπειρίας στην δημιουργία ιστοσελίδων φιλικών προς τις μηχανές αναζήτησης (SEO friendly). Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.
Τεχνολογίες Σχεδίασης

copyright 2018 © i-xperts.gr