Έργα Πελατών - Portfolio

Πρόσφατα Έργα

Δείτε παρακάτω ενδεικτικά έργα που έχει ολοκληρώσει η εταιρεία μας ανά κατηγορία.

kataskevi-istoselidon

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Όμορφες - λειτουργικές ιστοσελίδες - κατασκευή στα μέτρα του πελάτη και με έφεση στην αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας.

kataskevi-eshop

Κατασκευή eShop

Εξειδικευόμαστε στην κατασκευή eShop από το 2005. Η κατασκευή ενός responsive eShop για την εταιρεία σας είναι για εμάς παιχνιδάκι!

marketing

Διαφήμιση Ιστοσελίδων

Ολοκληρωμένες καμπάνιες διαφήμισης - προώθησης ιστοσελίδων στο Google AdWords που ανέλαβε η εταιρεία μας για τους πελάτες μας.

seo

Καμπάνιες SEO - SEM

Καμπάνιες πελατών μας για τα Social Media, καμπάνιες βελτίωσης αποτελεσμάτων των αναζητήσεων σε μηχανές αναζήτησης - καμπάνιες SEO.

development

Web Portals - Web Apps

Αναλάβαμε την κατασκευή μεγάλων δικτυακών projects όπως web portals, gaming communities, intranet applications, online apps κ.α.

graphic-design-branding

Graphic Design - Branding

Η εταιρεία μας έχει αναλάβει την εξ'ολοκλήρου οργάνωση της εταιρικής ταυτότητας- branding από μεγάλες εταιρείες. Δείτε τα έργα μας.

3d-design

Σχεδίαση 3D

Έργα 3D για αρχιτέκτονες, μηχανικούς - μακέτες για εργολάβους κ.α. Διαθέτουμε έμπειρο σχεδιαστή 3D με εξειδίκευση στον βιομηχανικό σχεδιασμό 3D.

photography

Φωτογραφία - Βίντεο

Λήψεις με drone ή κάμερες χειρός. Φωτογραφήσεις προϊόντων σε studio για πελάτες μας. Ψηφιακή επεξεργασία βίντεο και φωτογραφίας με 20+ χρόνια εμπειρίας!

filoxenia-istoselidon

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Οι πελάτες μας, εμπιστεύονται τους servers μας για την φιλοξενία των ιστοσελίδων τους. Παρέχουμε ιδιόκτητους server hosting σε linux ή windows.

Copyright 2022-2023 ©I-xperts and Creative