Εταιρεία Κατασκευής Ιστοσελίδων

Λίγα λόγια για εμάς

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων με κυρίως αντικείμενο την κατασκευή ιστοσελίδων σε WordPress ή custom λύσεις, καθώς και την κατασκευή e-shop για επιχειρήσεις. Επιπλέον παρέχουμε στον επιχειρηματία, συμπληρωματικές υπηρεσίες internet όπως: διαφημιστικές καμπάνιες SEO, AdWords, φιλοξενία ιστοσελίδων, υποστήριξη, ανασχεδιασμό - αναβάθμιση ιστοσελίδων, προβολή μέσο κοινωνικών δικτύων, συμβουλευτικές υπηρεσίες internet κ.α.

Η πολυετής εμπειρία μας στην υλοποίηση εφαρμογών internet-intranet (στατικές-δυναμικές ιστοσελίδες, εφαρμογές διασύνδεσης με βάσεις δεδομένων, εφαρμογές δικτύου επιχειρήσεων, προγραμματα εφαρμοσμένης πληροφορικής – μηχανογράφησης κ.α.) σε συνδυασμό με τις ιδιαίτερα χαμηλές και ανταγωνιστικές τιμές μας, αποτελεί για εσάς τη χρυσή τομή για την επιλογή του κατάλληλου I.T. συνεργάτη!

Παράλληλα με το τμήμα Web, ξεχωριστή θέση στην εταιρεία μας κατέχουν οι υπηρεσίες οπτικής επικοινωνίας. Έχουμε εξειδικευμένους επαγγελματίες στους τομείς: φωτογραφία, web marketing, communication, graphic design3D και industrial design.

Waiting room - Lobby
Conference Room
Programmers Offices
Designer office

 

Ασχολούμαστε με το αντικείμενο από αγάπη και μεράκι, και μας αρέσει το αποτέλεσμα να είναι αντικειμενικά «όμορφο και λειτουργικό». Δίνουμε μεγάλη σημασία στο σχεδιασμό και στη λεπτομέρεια και σε όλα τα έργα που αναλαμβάνουμε, προσδίδουμε πάντα την δική μας «πινελιά». Αυτό  άλλωστε μπορείτε να το διαπιστώσετε αν συνεργαστείτε μαζί μας.

Δείγματα της δουλειάς μας μπορείτε να βρείτε στον τομέα τα έργα μας και ενδεικτικό πελατολόγιο μας μπορείτε να βρείτε στον τομέα οι πελάτες μας.

Ελπίζουμε σε μια αγαστή και προσοδοφόρα συνεργασία!

Με εκτίμηση,

Οικονομίδης Πραξιτέλης

Υπεύθυνος Επικοινωνίας & WEB IT Manager

413

Ικανοποιημένοι Πελάτες

19

Χρόνια Εμπειρίας

487

Ολοκληρωμένα Έργα

36860

Ώρες Υποστήριξης

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Διαθέτουμε 16+ χρόνια εμπειρίας στην δημιουργία ιστοσελίδων φιλικών προς τις μηχανές αναζήτησης (SEO friendly). Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.
Τεχνολογίες Σχεδίασης

copyright 2018 © i-xperts.gr