Εταιρεία Κατασκευής Ιστοσελίδων

Λίγα λόγια για εμάς

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων με κυρίως αντικείμενο την κατασκευή ιστοσελίδων σε WordPress/PrestaShop αλλά αυτό που μας ξεχωρίζει στην Ελλάδα είναι η μακρόχρονη εμπειρία μας σε custom - κατα παραγγελία δημιουργία ιστοσελίδων/ e-shop / web portals.

Επιπλέον διαθέτουμε 20 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή e-shop για επιχειρήσεις - όντας από τις πρώτες στην Ελλάδα. Μπορούμε να παρέχουμε στον επιχειρηματία, συμπληρωματικές υπηρεσίες internet όπως: διαφημιστικές καμπάνιες SEO, AdWords, φιλοξενία ιστοσελίδων, υποστήριξη, ανασχεδιασμό - αναβάθμιση ιστοσελίδων, προβολή μέσο κοινωνικών δικτύων, συμβουλευτικές υπηρεσίες internet κ.α.

Η πολυετής εμπειρία μας στην υλοποίηση εφαρμογών internet-intranet (στατικές-δυναμικές ιστοσελίδες, εφαρμογές διασύνδεσης με βάσεις δεδομένων, εφαρμογές δικτύου επιχειρήσεων, προγραμματα εφαρμοσμένης πληροφορικής – μηχανογράφησης κ.α.) σε συνδυασμό με τις ιδιαίτερα χαμηλές και ανταγωνιστικές τιμές μας, αποτελεί για εσάς τη χρυσή τομή για την επιλογή του κατάλληλου I.T. συνεργάτη!

Παράλληλα με το τμήμα Web, ξεχωριστή θέση στην εταιρεία μας κατέχουν οι υπηρεσίες οπτικής επικοινωνίας. Έχουμε εξειδικευμένους επαγγελματίες στους τομείς: φωτογραφία, web marketing, communication, graphic design3D και industrial design.

Ασχολούμαστε με το αντικείμενο από αγάπη και μεράκι, και μας αρέσει το αποτέλεσμα να είναι αντικειμενικά «όμορφο και λειτουργικό». Δίνουμε μεγάλη σημασία στο σχεδιασμό και στη λεπτομέρεια και σε όλα τα έργα που αναλαμβάνουμε, προσδίδουμε πάντα την δική μας «πινελιά». Αυτό  άλλωστε μπορείτε να το διαπιστώσετε αν συνεργαστείτε μαζί μας.

Δείγματα της δουλειάς μας μπορείτε να βρείτε στον τομέα τα έργα μας και ενδεικτικό πελατολόγιο μας μπορείτε να βρείτε στον τομέα οι πελάτες μας.

Ελπίζουμε σε μια αγαστή και προσοδοφόρα συνεργασία!

785

Ικανοποιημένοι Πελάτες

23

Χρόνια Εμπειρίας

544

Ολοκληρωμένα Έργα

44620

Ώρες Υποστήριξης

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη αλλά και πελάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.

I-xperts and Creative
Αλίκη Βουγιουκλάκη, Θέρμη 57001, Θεσσαλονίκη
2310 32 71 91
Γ.Ε.ΜΗ: 037670605000

 Greek Site English Site

Copyright 2022-2023 ©I-xperts and Creative