Ψηφιακά Εργαλεία - Ψηφιακός Μετασχηματισμός

Ψηφιακός Μετασχηματισμός - Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ

Ψηφιακά Εργαλεία I

Η I-xperts & Creative είναι επιλεγμένος προμηθευτής ψηφιακών λύσεων του προγράμματος Ψηφιακός Μετασχηματισμός - Ψηφιακά Εργαλεία. Διαθέτωντας μεγάλη εμπειρία σε επιδοτούμενα προγράμματα σε συνδυασμό με την τεχνική μας κατάρτηση πάνω σε επαγγελματικές ψηφιακές λύσεις είμαστε ο κατάλληλος συνεργάτης για να μας αναθέσετε το έργο σας. Μερικές από τις υπηρεσίες που μπορούμε να καλύψουμε για εσάς από εγκεκριμένα προϊόντα - υπηρεσίες στο πρόγραμμα Ψηφιακός Μετασχηματισμός είναι:


Εάν έχετε voucher του προγράμματος Ψηφιακός Μετασχηματισμός Ι και δεν το έχετε εξαργυρώσει, καλέστε μας σήμερα στο 2310 32 71 91 για να συζητήσετε μαζί μας την επιδοτούμενη λύση που επιθυμείτε να υλοποιήσουμε για εσάς. Σας υπενθυμίζουμε ότι η διορία για την εξαργύρωση των Vouchers του προγράμματος είναι μέχρι τις 31/7/2023.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 

Χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Επίσημη Ιστοσελίδα Προγράμματος

Στρατηγική Επικοινωνίας & Δημοσιότητας του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΕΣΑΑ) «Ελλάδα 2.0»

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη αλλά και πελάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.

I-xperts and Creative
Αλίκη Βουγιουκλάκη, Θέρμη 57001, Θεσσαλονίκη
2310 32 71 91
Γ.Ε.ΜΗ: 037670605000

 Greek Site English Site

Copyright 2022-2023 ©I-xperts and Creative