Προσφορά βελτιστοποίησης ταχύτητας - OnPage SEO

16 Φεβ
2017
από τον/την Praxitelis Ikonomidisκατηγορία: Προσφορές

Βελτιστοποίηση ταχύτητας e-shop WooCommerce WordPress

Εξίσου σημαντικό με το Off-page SEO και το linkbuilding είναι πλέον και το On-page SEO το οποίο περιλαμβάνει εκτός των άλλων και την βελτιστοποίηση του κώδικα της ιστοσελίδας ώστε να αυξηθεί κατακόρυφα η ταχύτητα φορτώματος. Πολλοί δεν δίνουν σημασία και αμελλούν την βελτιστοποίηση της ταχύτητας φορτώματος γιατί θεωρούν ότι δεν είναι απαραίτητη ή δεν αξίζει να επενδύσουν.

Έρευνες πάντως έδειξαν ότι το Google και οι υπόλοιπες μηχανές αναζήτησης δίνουν τεράστια βαρύτητα στον τομέα ταχύτητας φορτώματος των ιστοσελίδων ειδικά στα κινητά και tablets. Επιπλέον ο παράγοντας της ταχύτητας παίζει καθοριστικό ρόλο ΚΑΙ στην αύξηση του Conversion Rate των ιστοσελίδων όπως και επίσης την μείωση του ποσοστού εγκατάλειψης από τους επισκέπτες.

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην βελτιστοποίηση ιστοσελίδων WordPress & Prestashop. Αναλαμβάνουμε να επέμβουμε σε όλα τα σημεία που επιδρούν αρνητικά και καθυστερούν το φόρτωμα ενός site. Με επαναλαμβανόμενες μετρήσεις και επεμβάσεις στον κώδικα της ιστοσελίδας σας, μπορούμε εγγυημένα να αυξήσουμε την ταχύτητα φορτώματος έως και 90%.

Πώς επηρεάζεται η ταχύτητα;

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν αρνητικά την ταχύτητα φορτώματος μιας ιστοσελίδας. Το 95% των παραγόντων μπορούν να επιδιορθωθούν, ακόμη και αν η ιστοσελίδα διαθέτει μεγάλο όγκο δεδομένων. Ο βασικότερος παράγοντας είναι οι μεγάλες ασυμπίεστες φωτογραφίες και ο μεγάλος αριθμός modules/plugins που φορτώνουν. Τα σύγχρονα μοντέρνα templates κερδίζουν αισθητικά τον επισκέπτη και είναι σαφώς πιο εύκολα στην πλοήγηση, αλλά υστερούν γιατί είναι αρκετά βαρυά και επιβαρύνουν το hosting, και επιπλέον την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας. Εμείς έχουμε τον τρόπο να κάνουμε ακόμη και την πιο αργή ιστοσελίδα να φορτώνει σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα. Όλες οι ενέργειες είναι πλήρως αναστρέψιμες, και ΔΕΝ θα επηρεάσουν σε κανένα σημείο το εικαστικό της ιστοσελίδας σας.

Ενέργειες Βελτιστοποίησης

Η διαδικασία που ακολουθούμε, αφορά τόσο επεμβάσεις στον κώδικα της ιστοσελίδας και στα αρχεία που φορτώνονται όσο και στις ρυθμίσεις του hosting server στον οποίο φιλοξενείται η ιστοσελίδα. Οι ενέργειες γίνονται μία φορά και στη συνέχεια δίνουμε συμβουλές στον πελάτη τι πρέπει να προσέχει όταν ενημερώνει την ιστοσελίδα του.

  • βέλτιστη συμπίεση όλων των εικόνων με μαζικά εργαλεία
  • συμπίεση κώδικα (html compression/minification)
  • ενεργοποίηση caching στο site & στο hosting
  • βέλτιστες ρυθμίσεις στο hosting
  • minify αρχείων js και css & compression
  • ενεργοποίηση gZip
  • αφαίρεση αρχείαστων plugins & modules που επιδρούν αρνητικά στο φόρτωμα της ιστοσελίδας
  • αναβάθμιση wordpress ή prestashop
  • βελτιστοποίηση meta tags
  • Προσθήκη rich snippets στα προϊόντα

Ανάλογα με τον τύπο της ιστοσελίδας σας, θα μελετήσουμε τον κώδικα και την αρχιτεκτονική και θα σας βγάλουμε μια προσφορά για εφάπαξ βελτιστοποίηση του template στα μέτρα σας. Θα σας εγγυηθούμε μετρήσιμα αποτελέσματα, αλλιώς δεν μας πληρώνετε!

Μια βελτιστοποίηση για WordPress ιστοσελίδες με εγκατεστημένο το πρόσθετο WooCommerce (e-shop) θα σας κοστίσει περίπου στα 400 ευρώ+ ΦΠΑ και η διαδικασία απαιτεί περίπου 2-3 εργάσιμες ημέρες.

Praxitelis Ikonomidis

Σχετικά με τον συντάκτη

Praxitelis Ikonomidis

Προγραμματιστής και επιχειρησιακός σύμβουλος για θέματα πληροφορικής. 22 χρόνια εμπειρίας σε τεχνολογίες σχεδίασης ιστοσελίδων και κατασκευής e-shop. Ο ιδανικός συνεργάτης σας σε θέματα Internet - web!

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη αλλά και πελάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.

I-xperts and Creative
Αλίκη Βουγιουκλάκη, Θέρμη 57001, Θεσσαλονίκη
2310 32 71 91
Γ.Ε.ΜΗ: 037670605000

 Greek Site English Site

Copyright 2022-2023 ©I-xperts and Creative