Συντήρηση Ιστοσελίδων

Συντήρηση - ενημέρωση ιστοσελίδας

Ο σύγχρονος επιχειρηματίας, λόγο του φόρτου εργασίας και πολλές φορές λόγο της έλλειψης βασικών γνώσεων στον τομέα της πληροφορικής και του internet (web), αδυνατεί συχνά να αφιερώσει χρόνο για να ενημερώνει την εταιρική ιστοσελίδα του ή το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας του.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η ιστοσελίδα της εταιρείας να μένει στάσιμη, με παλιές ανακοινώσεις, εταιρικά στοιχεία, προϊόντα και υπηρεσίες που δεν υφίστανται πλέον κ.α. δημιουργώντας μια κακή εικόνα προς τους πελάτες ή επισκέπτες του.

Η εταιρεία μας γνωρίζοντας τις παραπάνω δυσχέρειες, αναλαμβάνει να διαθέσει για εσάς την κατάλληλη ομάδα με σκοπό να αναλάβει την διαχείριση ή συντήρηση της ιστοσελίδας ή του eShop σας.

Ενημέρωση προϊόντων eShop - παρακολούθηση παραγγελιών

Ενημερώσεις eShop

Μήν παραμελήσετε το e-shop σας και μήν το αφήσετε στην τύχη του. Όλες οι μηχανές αναζήτησης και κυρίως η Google, επιβραβεύουν τις ιστοσελίδες που ανανεώνουν συνεχώς το περιεχόμενο τους. Το e-shop σας θα πρέπει να είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Θα πρέπει να αναρτούνται συνεχώς νέα προϊόντα ή προσφορές ώστε να αυξάνεται και το καταναλωτικό ενδιαφέρον των αγοραστών. Εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Αναλαμβάνουμε την υποστήριξη του e-shop σας με δημοσιεύσεις νέων προϊόντων ή ενημερώσεις προσφορών για λογαριασμό σας. Επιπλέον μπορούμε να παρακολουθούμε τις παραγγελίες σας και να σας μεταβιβάζουμε προς εκτέλεση, μόνο τις ολοκληρωμένες παραγγελίες.

Εαν έχετε βάλει στο πρόγραμμα σας την κατασκευή ιστοσελίδας ή την κατασκευή e-shop για την επιχείριση σας, μην διστάσετε να απεθυνθείτε σε εμάς ακόμη και αν πιστεύετε ότι δεν θα μπορέσετε να τα υποστηρίξετε. Αφήστε τα όλα πάνω μας!

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Διαθέτουμε 16+ χρόνια εμπειρίας στην δημιουργία ιστοσελίδων φιλικών προς τις μηχανές αναζήτησης (SEO friendly). Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.
Τεχνολογίες Σχεδίασης

copyright 2018 © i-xperts.gr