Συντήρηση Αναβάθμιση Ιστοσελίδων - Θεσσαλονίκη

Συντήρηση - ενημέρωση ιστοσελίδας

Ο σύγχρονος επιχειρηματίας, λόγο του φόρτου εργασίας και πολλές φορές λόγο της έλλειψης βασικών γνώσεων στον τομέα της πληροφορικής και του internet (web), αδυνατεί συχνά να αφιερώσει χρόνο για να ενημερώνει την εταιρική ιστοσελίδα του ή το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας του.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η ιστοσελίδα της εταιρείας να μένει στάσιμη, με παλιές ανακοινώσεις, εταιρικά στοιχεία, προϊόντα και υπηρεσίες που δεν υφίστανται πλέον κ.α. δημιουργώντας μια κακή εικόνα προς τους πελάτες ή επισκέπτες του.

Η εταιρεία μας γνωρίζοντας τις παραπάνω δυσχέρειες, αναλαμβάνει να διαθέσει για εσάς την κατάλληλη ομάδα με σκοπό να αναλάβει την διαχείριση ή συντήρηση της ιστοσελίδας ή του eShop σας.

Ενημέρωση προϊόντων eShop - παρακολούθηση παραγγελιών

Ενημερώσεις eShop

Μήν παραμελήσετε το e-shop σας και μήν το αφήσετε στην τύχη του. Όλες οι μηχανές αναζήτησης και κυρίως η Google, επιβραβεύουν τις ιστοσελίδες που ανανεώνουν συνεχώς το περιεχόμενο τους. Το e-shop σας θα πρέπει να είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Θα πρέπει να αναρτούνται συνεχώς νέα προϊόντα ή προσφορές ώστε να αυξάνεται και το καταναλωτικό ενδιαφέρον των αγοραστών. Εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Αναλαμβάνουμε την υποστήριξη του site σας με δημοσιεύσεις νέων προϊόντων ή ενημερώσεις προσφορών για λογαριασμό σας. Επιπλέον μπορούμε να παρακολουθούμε τις παραγγελίες σας και να σας μεταβιβάζουμε προς εκτέλεση, μόνο τις ολοκληρωμένες παραγγελίες.

Εαν έχετε βάλει στο πρόγραμμα σας την κατασκευή ιστοσελίδας ή την κατασκευή e-shop για την επιχείριση σας, μην διστάσετε να απεθυνθείτε σε εμάς ακόμη και αν πιστεύετε ότι δεν θα μπορέσετε να τα υποστηρίξετε. Αφήστε τα όλα πάνω μας!

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη αλλά και πελάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.

I-xperts and Creative
Αλίκη Βουγιουκλάκη, Θέρμη 57001, Θεσσαλονίκη
2310 32 71 91
Γ.Ε.ΜΗ: 037670605000

 Greek Site English Site

Copyright 2022-2023 ©I-xperts and Creative