Κατασκευή eShop Θεσσαλονίκη

Κατασκευή eShop σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Κάποτε το κόστος για την κατασκευή responsive eshop ήταν ιδιαίτερα υψηλό. Πλέον μπορείτε να έχετε ένα πλήρες responsive eshop με σύνδεση με τράπεζα για πληρωμές με πιστωτική, σε τιμή χαμηλότερη από τη κατασκευή μιας ιστοσελίδας. Και πλέον με τις τεχνολογίες της HTML5 με CSS3 το e-shop σας θα είναι συμβατό με όλα τα smart phones, κινητά, tablets, laptops, notebooks και PC!

PrestaShop

Κατασκευή PrestaShop ή WordPress

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή e-shop σε PrestaShop, WordPress ή custom λύσεις. Το PrestaShop είναι μια πλατφόρμα eShop ανοικτού κώδικα (open source e-shop) από τις πιο γνωστές παγκοσμίως, με μια τεράστια κοινότητα να το υποστηρίζει και να το  αναβαθμίζει. Υπάρχουν χιλιάδες έτοιμα PrestaShop modules και PrestaShop themes για να καλύψουν ακόμη και τις πιο ειδικές περιπτώσεις. Ακόμη και να μην βρεθεί όμως το Module για να καλύψει τις ειδικές σας ανάγκες, αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό εργαλείων και την κατασκευή PrestaShop module για εσάς. Δείτε το Prestashop Demo

Γιατί εμάς για την κατασκευή e-shop;

Γιατί αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και δημιουργία eShop από το 2004! Έχουμε όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία της αγοράς του web ώστε να μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να σας καθοδηγήσουμε σε κάθε σας βήμα. Γνωρίζουμε ακριβώς πώς πρέπει να "στηθεί" ένα προϊόν για να έχει πωλήσεις. Εμείς δεν θα κατασκευάσουμε απλά το eShop σας. Θα είμαστε σύμβουλοι σας σε κάθε επόμενο βήμα και θα σας καθοδηγούμε και υποστηρίζουμε συνεχώς.

Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά κατασκευής PrestaShop ή για να σας ενημερώσουμε για όλα τα οφέλη που μπορεί να αποκομίσει η εταιρεία σας από την κατασκευή ενός e-shop συμβατό με κινητά - tablets (responsive). Αναλαμβάνουμε πελάτες σε Αθήνα Θεσσαλονίκη και γενικά σε όλη την Ελλάδα. 

Σχεδιασμός και κατασκευή Custom eShop

Αυτό που μας ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό, είναι η μεγάλη εμπειρία μας στην κατασκευή ενός custom e-shop από το 0 χωρίς να χρησιμοποιήσουμε έτοιμες πλατφόρμες open source.Έχουμε αναλάβει την κατασκευή μεγάλων eShop με περίπλοκα συστήματα και διαδικασίες παραγγελιοληψίας όπως π.χ. αγορά ONLINE ασφάλισης οικίας, αυτοκινήτου κτλ. Όλα τα site που κατασκευά άζουμε είναι μοναδικά! Δεν αντιγράφουμε από κανένα site και χρησιμοποιούμε 100% γνήσιο κώδικα για τον προγραμματισμό χρησιμοποιώντας τις πιο εξελιγμένες γλώσσες προγραμματισμού.

ΜΗΝ αφήσετε τον ανταγωνιστή σας να το φτιάξει ΠΡΙΝ από εσάς!
Εμπιστευτείτε τον κοντινότερο συνεργάτη σας για κατασκευή eshop.

Ζητήστε μας σήμερα προσφορά για ένα responsive eShop για κινητό και θα διαπιστώσετε ότι είναι πολύ πιο οικονομικό από ότι φανταζόσασταν!

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη αλλά και πελάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.

I-xperts and Creative
Αλίκη Βουγιουκλάκη, Θέρμη 57001, Θεσσαλονίκη
2310 32 71 91
Γ.Ε.ΜΗ: 037670605000

 Greek Site English Site

Copyright 2022-2023 ©I-xperts and Creative