Κατασκευή eShop σε PrestaShop - Υποστήριξη PrestaShop

17 Οκτ
2019
από τον/την Praxitelis Ikonomidisκατηγορία: Εταιρικά ΝΕΑ

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή e-shop ιστοσελίδας για την εταιρεία σας στην πλατφόρμα ανοικτού κώδικα PrestaShop. Το PrestaShop είναι παγκοσμίως από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες ανοικτού κώδικα (open source) για e-shop, αριθμώντας περισσότερες από 300.000 ιστοσελίδες!

Έχει απεριόριστα τεχνικά χαρακτηριστικά, αφού έχουν κατασκευαστεί από την κοινότητα PrestaShop, modules για όλες τις λειτουργίες ενός σύγχρονου e-shop. Ακόμη και αν δεν βρούμε κάποιο module Να καλύψει κάποια ιδιαίτερη ανάγκη σας, αναλαμβάνουμε εμείς την κατασκευή του module για εσάς! Δείτε τα PrestaShop Modules που έχουμε κατασκευάσει ήδη.

Είναι πλήρως μεταφρασμένο στα Ελληνικά, και παρέχει σημαντικές ευελιξίες στον τρόπο χτισίματος του εικαστικού (template). Το Prestashop αναβαθμίστηκε πλήρως στην έκδοση 1.7 το 2018 αφομοιώνοντας όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες και απαιτήσεις των μηχανών αναζήτησης και του Web 2.0. Η εγκατάσταση PrestaShop και υποστήριξη του είναι η ειδικότητα μας.

PrestaShop


Εαν έχετε ήδη PrestaShop αναλαμβάνουμε την πλήρη υποστήριξη και αναβάθμιση του. Επιπλέον αναλαμβάνουμε την μεταφορά δεδομένων από το παλιό e-shop σας στο Prestashop. Εαν διαθέτετε λογιστικό πρόγραμμα - ERP, αναλαμβάνουμε τη σύνδεση του e-shop με το ERP σας.

Είμαστε ειδικοί στο PrestaShop, έχοντας μελετήσει όλη τη δομή τόσο των αρχείων - κώδικα όσο και την βάση δεδομένων και μπορείτε να μας εμπιστευτειτε για την ολοκληρωμένη υποστήριξη του eShop σας στη Θεσσαλονίκη/ Θέρμη αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Δείτε το PRESTASHOP DEMO και δοκιμάστε σε πραγματικές συνθήκες όλες τις λειτουργίες του!


Για ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ PRESTASHOP επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή καλέστε μας στο τηλέφωνο 2310 32 71 91!Ετικέτες:
  Praxitelis Ikonomidis

  Σχετικά με τον συντάκτη

  Praxitelis Ikonomidis

  Προγραμματιστής και επιχειρησιακός σύμβουλος για θέματα πληροφορικής. 22 χρόνια εμπειρίας σε τεχνολογίες σχεδίασης ιστοσελίδων και κατασκευής e-shop. Ο ιδανικός συνεργάτης σας σε θέματα Internet - web!

  Κατασκευή Ιστοσελίδων

  Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη αλλά και πελάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.

  I-xperts and Creative
  Αλίκη Βουγιουκλάκη, Θέρμη 57001, Θεσσαλονίκη
  2310 32 71 91
  Γ.Ε.ΜΗ: 037670605000

   Greek Site English Site

  Copyright 2022-2023 ©I-xperts and Creative