Κατασκευή eShop σε PrestaShop - Υποστήριξη PrestaShop

01 Δεκ
2014
από τον/την Praxitelis Ikonomidisκατηγορία: Εταιρικά ΝΕΑ
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή e-shop για την εταιρεία σας στην πλατφόρμα ανοικτού κώδικα PrestaShop. Το PrestaShop είναι παγκοσμίως η πιο δημοφιλής open-source e-commerce CMS πλατφόρμα αριθμώντας περισσότερες από 300.000 εφαρμογές!

Έχει απεριόριστα τεχνικά χαρακτηριστικά, αφού έχουν κατασκευαστεί από την κοινότητα PrestaShop, modules για όλες τις λειτουργίες ενός σύγχρονου e-shop. Ακόμη και αν δεν βρούμε κάποιο module Να καλύψει κάποια ιδιαίτερη ανάγκη σας, αναλαμβάνουμε να το φτιάξουμε εμείς για εσάς! Δείτε τα PrestaShop Modules που έχουμε κατασκευάσει ήδη.

PrestaShop


Εαν έχετε ήδη PrestaShop αναλαμβάνουμε την πλήρη υποστήριξη και αναβάθμιση του. Επιπλέον αναλαμβάνουμε την μεταφορά δεδομένων από το παλιό e-shop σας στο Prestashop. Εαν διαθέτετε λογιστικό πρόγραμμα - ERP, αναλαμβάνουμε τη σύνδεση του e-shop με το ERP σας.

Είμαστε Experts στο PrestaShop, έχοντας μελετήσει όλη τη δομή τόσο των αρχείων - κώδικα όσο και την βάση δεδομένων και μπορείτε να μας εμπιστευτειτε για την ολοκληρωμένη υποστήριξη του eShop σας.

Για ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ PRESTASHOP επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή καλέστε μας στο τηλέφωνο 2310 32 71 91!
Ετικέτες:
  Praxitelis Ikonomidis

  Σχετικά με τον συντάκτη

  Praxitelis Ikonomidis

  Προγραμματιστής και επιχειρησιακός σύμβουλος για θέματα πληροφορικής. 17+ χρόνια εμπειρίας σε τεχνολογίες σχεδίασης ιστοσελίδων και κατασκευής e-shop. Ο ιδανικός συνεργάτης σας σε θέματα Internet - web!

  Κατασκευή Ιστοσελίδων

  Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Διαθέτουμε 16+ χρόνια εμπειρίας στην δημιουργία ιστοσελίδων φιλικών προς τις μηχανές αναζήτησης (SEO friendly). Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.
  Τεχνολογίες Σχεδίασης

  copyright 2018 © i-xperts.gr