Συγχρονισμός PrestaShop με το ERP της SoftONE

15 Νοε
2014
από τον/την Praxitelis Ikonomidisκατηγορία: Εταιρικά ΝΕΑ
Η εταιρεία μας έχει κατασκευάσει ειδική εφαρμογή που αναλαμβάνει τον πλήρη συγχρονισμό των δεδομένων της εμπορικής εφαρμογής SoftONE ERP με το ηλεκτρονικό κατάστημα PrestaShop. Εαν η εταιρεία σας χρησιμοποιεί το ERP της εταιρείας SoftONE τότε έχουμε καλά νέα για εσάς! Αναλαμβάνουμε την κατασκευή e-shop της επιχείρησης σας χρησιμοποιώντας την διάσημη πλατφόρμα ανοικτού κώδικα PrestaShop με 100% συμβατότητα με το ERP σας.

Εαν πάλι διαθέτετε και τις 2 εφαρμογές, τότε τα νέα είναι ακόμη καλύτερα, καθώς το μόνο που θα χρειαστείτε από εμάς είναι η εφαρμογή συγχρονισμού.

Πώς λειτουργεί:
Με ένα μόλις κλικ η εφαρμογή αναλαμβάνει μέσα σε λίγα λεπτά, να συγχρονίσει όλα τα δεδομένα του ERP σας με το B2C/B2B e-shop σας. Η εφαρμογή θα πρέπει να είναι εγκατεστημένη στο server της επιχείρησης και με κάποιες αρχικές ρυθμίσεις, μπορεί να τρέχει και αυτόματα με ειδικό χρονοπρογραμματισμό (π.χ. κάθε 30 λεπτά)

Τι κερδίζετε:

Η εφαρμογή αναλαμβάνει να συγχρονίσει όλα τα δεδομένα των 2 εφαρμογών. Έτσι πλέον εσείς θα διαχειρίζεστε προϊόντα, πελάτες, παραγγελίες, αποθήκη κτλ ΜΟΝΟ από το SoftONE ERP σας και δεν θα ασχολήστε καθόλου με το Admin CMS του PrestaShop! Έτσι θα γλιτώσετε όλο το χρόνο από διπλοκαταχωρήσεις!

Τι δεδομένα συγχρονίζονται:
Ο ERP synchronizer αναλαμβάνει να συγχρονίσει πλήρως (νέες εγγραφές/τροποποιήσεις/διαγραφές) τις παρακάτω οντότητες απευθείας από το ERP:

 • Κατηγορίες προϊόντων / ομάδες / υπο-ομάδες
 • Προϊόντα με περισσότερα από 30 πεδία συγχρονισμού
 • Αποθήκες ανά φυσικό κατάστημα (διαθέσιμότητες ειδών)
 • Χρώμα / μέγεθος / ειδικές διαστάσεις προϊόντων
 • Πελάτες λιανικής / χονδρικής (από ERP προς E-SHOP και το αντίθετο)
 • Τιμοκαταλόγους πελατών χονδρικής
 • Ειδικά σενάρια εκπτώσεων
 • Παραγγελίες (από E-SHOP προς ERP)
 • προαιρετικά: πλήρης οικονομική καρτέλα πελατών
 • κατασκευαστές - προμηθευτές

Εαν σας ενδιαφέρει η λύση μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να πάρετε προσφορά!


ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
Ετικέτες:
  Praxitelis Ikonomidis

  Σχετικά με τον συντάκτη

  Praxitelis Ikonomidis

  Προγραμματιστής και επιχειρησιακός σύμβουλος για θέματα πληροφορικής. 22 χρόνια εμπειρίας σε τεχνολογίες σχεδίασης ιστοσελίδων και κατασκευής e-shop. Ο ιδανικός συνεργάτης σας σε θέματα Internet - web!

  Κατασκευή Ιστοσελίδων

  Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη αλλά και πελάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.

  I-xperts and Creative
  Αλίκη Βουγιουκλάκη, Θέρμη 57001, Θεσσαλονίκη
  2310 32 71 91
  Γ.Ε.ΜΗ: 037670605000

   Greek Site English Site

  Copyright 2022-2023 ©I-xperts and Creative