Νέα γραφεία στη Θέρμη Θεσσαλονίκης

nea-grafeia-sti-thermi.jpg
01 Μαϊ
2020
από τον/την Praxitelis Ikonomidisκατηγορία: Εταιρικά ΝΕΑ

Ανοίξαμε νέα γραφεία στο κέντρο της Θέρμης στην Πλατεία Παραμάνα! Ελάτε να μας γνωρίσετε για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας! Εξυπηρετούμε τη Θέρμη και την ευρύτερη περιοχή (Πανόραμα, Πυλαία, Τριάδι, Περαία, Χαλκιδική) όπως και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Εξειδικευόμαστε στην κατασκευή ιστοσελίδων και e-shop από το 2000! Έχουμε κατασκευάσει πάνω από 500 ιστοσελίδες για τους πελάτες μας, κυρίως στην Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη. Ελάτε από το γραφείο μας στη Θέρμη να γνωριστούμε!

Βρισκόμαστε στην οδό Πλατεία Παραμάνα 10 στην κεντρική πλατεία της Θέρμης πάνω από το Coffee Island όπου εξυπηρετούμε πλεον και την τοπική αγορά της Θέρμης. Μπορείτε να μας καλέσετε στο 2310 32 71 91 να κανονίσουμε ένα ραντεβού ώστε να δούμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε λύσεις για την ανάπτυξη της εικόνας της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο.

Μπορούμε να αναβαθμίσουμε την ιστοσελίδα σας ή το e-shop σας και να δημιουργήσουμε για εσάς οργανωμένες καμπάνιες διαφήμισης ή SEO ώστε να ξεκινήσετε να πουλάτε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας από το internet. Επιπλέον μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε στα πρώτα σας βήματα αν έχετε ή θέλετε E-shop και να σας δώσουμε χρήσιμες συμβουλές που θα βοηθήσουν να προβάλετε αποτελεσματικότερα τα προϊόντα σας στις μηχανές αναζήτησης και τα Social Media.

Το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι η πολύχρονη εμπειρία μας στην κατασκευή ιστοσελίδων κατά παραγγελία (custom). Έχοντας στο ενεργητικό μας σημαντικά μεγάλα έργα όπως το δίκτυο PharmaChain.gr το δικτυακό portal Desknet και δεκάδες άλλα παρόμοια έργα (στοιχηματικά sites, gaming communities, real estate κτλ)είμαστε σε θέση να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε για εσάς οτιδήποτε φανταστείτε ότι μπορεί να σας φέρει εισόδημα!

Praxitelis Ikonomidis

Σχετικά με τον συντάκτη

Praxitelis Ikonomidis

Προγραμματιστής και επιχειρησιακός σύμβουλος για θέματα πληροφορικής. 22 χρόνια εμπειρίας σε τεχνολογίες σχεδίασης ιστοσελίδων και κατασκευής e-shop. Ο ιδανικός συνεργάτης σας σε θέματα Internet - web!

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη αλλά και πελάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.

I-xperts and Creative
Αλίκη Βουγιουκλάκη, Θέρμη 57001, Θεσσαλονίκη
2310 32 71 91
Γ.Ε.ΜΗ: 037670605000

 Greek Site English Site

Copyright 2022-2023 ©I-xperts and Creative