Αναβάθμιση ιστοσελίδας i-xperts.gr σε responsive

02 Μαϊ
2015
από τον/την Praxitelis Ikonomidisκατηγορία: Εταιρικά ΝΕΑ
Η ιστοσελίδα μας έχει αναβαθμιστεί πλήρως με τεχνικές responsive design. Πετύχαμε την βέλτιστη προβολή της ιστοσελίδας μας σε όελς τις πλατφόρμες, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στους χρόνους φορτώματος και στην ελάφρυνση περιεχομένων όταν η σελίδα φορτώνει από κινητά τηλέφωνα. Η σελίδα αναβαθμίστηκε σε responsive με τη χρήση της τελευταίας εκδοσης του Bootstrap framework.

Οι τελευταίες αλλαγές της Google, καθιστούν αναγκαία πλέον την σχεδίαση όλων των σελίδων με τεχνικές responsive, ώστε να απευθύνονται σε όλους τους χρήστες. Μάλιστα, η Google βάζει ποινές όταν εντοπίζει ότι μια σελίδα ΔΕΝ έχει σχεδιαστεί responsive! Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα από τις 21/4/2015 που έγινε η αλλαγή στον αλγόριθμο, πολλές ιστοσελίδες παλιάς σχεδίασης να εξαφανιστούν τελείως από τα αποτελέσματα αναζήτησης!!

Η αλλαγή αυτή έχει βάση, καθώς τα στατιστικά δείχνουν ότι πλέον ο μέσος όρος χρηστών του διαδικτύου, ξεπερνά το 60% από κινητές συσκευές ή Tablets!! Αυτό σημαίνει ότι σελίδες που δεν είναι προσβάσιμες από κινητά ή Tablets, χάνουν αποδεδειγμένα πλέον το +60% των επισκεπτών τους!

Ζητήστε μας να αναβαθμίσουμε την δική σας ιστοσελίδα σε responsive, και κερδίστε θέσεις στην κατάταξη της σελίδας σας στην Google!

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!
Ετικέτες:
  Praxitelis Ikonomidis

  Σχετικά με τον συντάκτη

  Praxitelis Ikonomidis

  Προγραμματιστής και επιχειρησιακός σύμβουλος για θέματα πληροφορικής. 22 χρόνια εμπειρίας σε τεχνολογίες σχεδίασης ιστοσελίδων και κατασκευής e-shop. Ο ιδανικός συνεργάτης σας σε θέματα Internet - web!

  Κατασκευή Ιστοσελίδων

  Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη αλλά και πελάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.

  I-xperts and Creative
  Αλίκη Βουγιουκλάκη, Θέρμη 57001, Θεσσαλονίκη
  2310 32 71 91
  Γ.Ε.ΜΗ: 037670605000

   Greek Site English Site

  Copyright 2022-2023 ©I-xperts and Creative