Θεαματική αύξηση επισκεψιμότητας και εμφανίσεων στο Google!

17 Ιαν
2014
από τον/την Praxitelis Ikonomidisκατηγορία: Εταιρικά ΝΕΑ
Οι εσωτερικές δραστικές αλλαγές στο SEO όλων των σελίδων, η προσθήκη του URL rewrite, το φιλικό user interface, και η έκδοση για κινητά, απέδωσαν καρπούς σε όλους τους κατόχους της πλατφόρμας xPertShop μετά την τελευταία αναβάθμιση!

Μέσα σε ΜΟΛΙΣ 2-3 εβδομάδες είδαν την επισκεψιμότητα και τις εμφανίσεις στο Google να απογειώνονται κατά τουλάχιστον 40% ! Οι διαφορές είναι τόσο ορατές, που αν κάποιος παρατηρήσει τα στατιστικά στο Google Analytics/ webmasters θα θεωρήσει ότι ο ιδιοκτήτης έτρεξε κάποια διαφημιστική καμπάνια για το διάστημα αυτό!

Για του λόγου το αληθές σας επισυνάπτουμε ένα screenshot που πήραμε από το Google WebMasters και ένα από το Google Analytics για το διάστημα 17/12/2013 - 17/1/2014 από 2 e-shops που προχώρησαν στην αναβάθμιση.  

ΤΟΝΙΖΩ ότι θεωρητικά τα e-shop θα έπρεπε να είχαν αρκετά μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στα τέλη Δεκεμβρίου ΛΟΓΩ ΕΟΡΤΩΝ! Δείτε όμως τι έγινε μετά την αναβάθμιση που υποβλήθηκαν και τα 2, στις αρχές - μέσα Δεκεμβρίου:

E-SHOP No. 1

Google Webmasters: εμφανίσεις ιστοσελίδας και υποσελίδων ανά ημέρα σε διάφορες λέξεις-κλειδιά και google clicks. Σταδιακή αύξηση επισκεψιμότητας.Google Analytics: επισκεψιμότητα ανά ημέρα. ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ άνοδος στην γενική επισκεψιμότητα
E-SHOP No. 2

Google Webmasters: το συγκεκριμένο e-shop αναβαθμίστηκε αρχές Δεκεμβρίου και λόγο αυξημένου ανταγωνισμού έχει λιγότερες διαφορές στις εμφανίσεις, αλλά σημαντική αύξηση επισκεψιμότητας!


Ένας άλλος πελάτης μας που προχώρησε στην αναβάθμιση, μας ομολόγησε ότι παρατήρησε σημαντική αύξηση στον αριθμό παραγγελιών (3-4 παραγγελίες περισσότερες/ημέρα με σταθερό ρυθμό). Και σημειώστε εδώ ότι τα e-shop που αναβαθμίσαμε, ήταν ήδη αναβαθμισμένα από τον Οκτώβριο!
Praxitelis Ikonomidis

Σχετικά με τον συντάκτη

Praxitelis Ikonomidis

Προγραμματιστής και επιχειρησιακός σύμβουλος για θέματα πληροφορικής. 22 χρόνια εμπειρίας σε τεχνολογίες σχεδίασης ιστοσελίδων και κατασκευής e-shop. Ο ιδανικός συνεργάτης σας σε θέματα Internet - web!

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη αλλά και πελάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.

I-xperts and Creative
Αλίκη Βουγιουκλάκη, Θέρμη 57001, Θεσσαλονίκη
2310 32 71 91
Γ.Ε.ΜΗ: 037670605000

 Greek Site English Site

Copyright 2022-2023 ©I-xperts and Creative