Αναβάθμιση σε PrestaShop με μεταφορά των δεδομένων

20 Νοε
2014
από τον/την Praxitelis Ikonomidisκατηγορία: Εταιρικά ΝΕΑ
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την αναβάθμιση του παλιού e-shop σας στην δημοφιλέστερη πλατφόρμα ανοικτού κώδικα PrestaShop. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε την μεταφορά δεδομένων από το παλιό e-shop στο καινούριο. Έτσι το ΝΕΟ e-shop σας θα έχει αυτόματα ενημερωμένα όλα τα δεδομένα (προϊόντα, παραγγελίες, πελατολόγιο, φωτογραφίες προϊόντων, κατηγορίες, εκπτώσεις κτλ) από την παλιά πλατφόρμα, και δεν θα χρειαστεί να σπαταλήσετε χρόνο να τα καταχωρήσετε όλα από την αρχή!

Η διαδικασία μεταφοράς θα διαρκέσει το πολύ 5 εργάσιμες ημέρες, και θα μπορείτε πλέον να συνεχίσετε να διαχειρίζεστε τα δεδομένα σας στην νέα πλατφόρμα e-shop (PrestaShop).

Εσείς απλά επιλέγετε το νέο εικαστικό template για το PrestaShop και αφήνετε σε εμάς τα υπόλοιπα!


Εαν έχετε κάποια από τις παρακάτω πλατφορμες ανοικτού κώδικα, μπορούμε, αφού προηγηθεί μια μικρή μελέτη στο παλιό σας e-shop, να προχωρήσουμε στην μεταφορά των δεδομένων σας (e-shop migration). Έτσι αναλαμβάνουμε να μεταφέρουμε τα δεδομένα σας από τις παρακάτω πλατφόρμες:
 1. CubeCart
 2. PrestaShop παλαιότερης έκδοσης
 3. Magento
 4. osCommerce
 5. OpenCart
 6. VirtueMart (Wordpress e-commerce)
 7. ShopifyΕτικέτες:
  Praxitelis Ikonomidis

  Σχετικά με τον συντάκτη

  Praxitelis Ikonomidis

  Προγραμματιστής και επιχειρησιακός σύμβουλος για θέματα πληροφορικής. 22 χρόνια εμπειρίας σε τεχνολογίες σχεδίασης ιστοσελίδων και κατασκευής e-shop. Ο ιδανικός συνεργάτης σας σε θέματα Internet - web!

  Κατασκευή Ιστοσελίδων

  Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη αλλά και πελάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.

  I-xperts and Creative
  Αλίκη Βουγιουκλάκη, Θέρμη 57001, Θεσσαλονίκη
  2310 32 71 91
  Γ.Ε.ΜΗ: 037670605000

   Greek Site English Site

  Copyright 2022-2023 ©I-xperts and Creative