Προσφορές για σχεδίαση ιστοσελίδας, κατασκευή e-shop για Φαρμακεία!

01 Οκτ
2013
από τον/την Praxitelis Ikonomidisκατηγορία: Προσφορές
Η i-xperts internet solutions σε συνεργασία με το δίκτυο φαρμακοποιών PharmaChain.gr παρέχει σε όλα τα μέλη του ειδικές μειωμένες έως και -40% τιμές για σχεδίαση ιστοσελίδας ή κατασκευή e-shop για το Φαρμακείο τους !

  • Έτσι εαν είστε φαρμακοποιός και έχετε κάνει εγγραφή στο δίκτυο PharmaChain.gr μπορείτε να αποκτήσετε ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα για το φαρμακείο σας (για πωλήσεις λιανικής ή χονδρικής φαρμάκων η/και παραφαρμάκων) με πλήρη χαρακτηριστικά από 500 ευρώ + ΦΠΑ (αρχική τιμή 770 ευρώ!)

  • Εαν δεν διαθέτετε ιστοσελίδα, μπορείτε να αποκτήσετε την δική σας ιστοσελίδα και να παρουσιάσετε το φαρμακείο σας και τα προϊόντα σας από 400 ευρώ + ΦΠΑ !

  • Τέλος, εαν διαθέτετε ήδη ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα, μπορούμε να αναλάβουμε να σας τα προωθήσουμε στο διαδίκτυο σε μηχανές αναζήτησης και Social Media σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές!

  • Ολοκληρώστε την εγγραφή σας στο δίκτυο φαρμακοποιών PharmaChain.gr ! Είναι δωρεάν! Στη συνέχεια επικοινωνήστε μαζί μας!


ΕΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ 2310 32 71 91 !

Praxitelis Ikonomidis

Σχετικά με τον συντάκτη

Praxitelis Ikonomidis

Προγραμματιστής και επιχειρησιακός σύμβουλος για θέματα πληροφορικής. 22 χρόνια εμπειρίας σε τεχνολογίες σχεδίασης ιστοσελίδων και κατασκευής e-shop. Ο ιδανικός συνεργάτης σας σε θέματα Internet - web!

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη αλλά και πελάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.

I-xperts and Creative
Αλίκη Βουγιουκλάκη, Θέρμη 57001, Θεσσαλονίκη
2310 32 71 91
Γ.Ε.ΜΗ: 037670605000

 Greek Site English Site

Copyright 2022-2023 ©I-xperts and Creative