Αποκτήστε τη δική σας ONLINE επιχείριση Προσφορών!

28 Δεκ
2012
από τον/την Praxitelis Ikonomidisκατηγορία: Προσφορές
Όπως ίσως θα γνωρίζετε ήδη, ένα site προσφορών - deal site είναι μια ιστοσελίδα η οποία προβάλλει προσφορές τρίτων εταιρειών με μεγάλες εκπτώσεις, κερδίζοντας από τις προμήθειες που εισπράτει. Η οικονομική κρίση σε συνδυασμό με τις φθηνές και παράλληλα ποιοτικές υπηρεσίες-προϊόντα που προσφέρουν πολλές επιχειρήσεις, ανάγκασε τους καταναλωτές να χρησιμοποιούν το internet ώς εργαλείο για να αναζητούν όλο και περισσότερο οικονομικά προϊόντα και υπηρεσίες!

Αυτό που ίσως ΔΕΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ είναι ότι μπορείτε και εσείς να αποκτήσετε το δικό σας DEAL Site - Ιστοσελίδα Προβολής Προσφορών με ελάχιστα έξοδα και κυρίως, δουλεύοντας από το σπίτι σας! Εαν είστε άνεργος/άνεργη μπορείτε να ξεκινήσετε την επιχείρηση σας σε μόλις 10 ημέρες! ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 50% ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ - ΦΟΙΤΗΤΕΣ!

Εμείς αναλαμβάνουμε το στήσιμο και την προβολή της ιστοσελίδας και θα σας εκπαιδεύσουμε στον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί μια επιχείριση , παρέχοντας σας σημαντικές συμβουλές και ιδέες! Έχοντας ήδη την δική μας δικτυακή επιχείρηση προβολής προσφορών στο www.dealnow.gr είμαστε σε θέση, έχοντας την κατάλληλη εμπειρία, να σας καθοδηγήσουμε από το Α μέχρι το Ω! Γίνετε Επιχειρηματίας ΤΩΡΑ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ OIKONOMIKH ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ή

Διαβάστε εδώ σχετικά με την λύση που σας προτείνουμε

Διαβάστε εδώ έναν πλήρη οδηγό για να ενημερωθείτε περεταίρω

Δείτε μερικές από τις δουλειές μας
Ετικέτες:
Praxitelis Ikonomidis

Σχετικά με τον συντάκτη

Praxitelis Ikonomidis

Προγραμματιστής και επιχειρησιακός σύμβουλος για θέματα πληροφορικής. 22 χρόνια εμπειρίας σε τεχνολογίες σχεδίασης ιστοσελίδων και κατασκευής e-shop. Ο ιδανικός συνεργάτης σας σε θέματα Internet - web!

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη αλλά και πελάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.

I-xperts and Creative
Αλίκη Βουγιουκλάκη, Θέρμη 57001, Θεσσαλονίκη
2310 32 71 91
Γ.Ε.ΜΗ: 037670605000

 Greek Site English Site

Copyright 2022-2023 ©I-xperts and Creative