Νέες μειωμένες τιμές σε όλα τα πακέτα φιλοξενίας!

06 Ιουν
2012
από τον/την Praxitelis Ikonomidisκατηγορία: Προσφορές
Η εταιρεία μας από τις 7/6/2012 προσφέρει όλα τα πακέτα φιλοξενίας σε ΝΕΕΣ μειωμένες τιμές. Επιπλέον, εφόσον προαγοράσετε φιλοξενία για 2 έτη, για οποιοδήποτε πακέτο επιλέξετε, σας προσφέρουμε  έκπτωση 50% για το δεύτερο χρόνο!

Η i-xperts σας προσφέρει 5 πακέτα φιλοξενίας τα οποία απευθύνονται από την πιο μικρή και απλή ιστοσελίδα (30€ / έτος) μέχρι και την πιο απαιτητική ιστοσελίδα σε χώρο και επισκεψιμότητα (140€/έτος). Δείτε τα πακέτα που προσφέρουμε σε ΝΕΕΣ μειωμένες τιμές, και επιλέξτε την λύση που σας ταιριάζει! Δυνατότητα παραγγελίας του πακέτου φιλοξενίας ONLINE!

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις τιμές των πακέτων φιλοξενίας μας στην σελίδα πακέτα φιλοξενίας
Praxitelis Ikonomidis

Σχετικά με τον συντάκτη

Praxitelis Ikonomidis

Προγραμματιστής και επιχειρησιακός σύμβουλος για θέματα πληροφορικής. 22 χρόνια εμπειρίας σε τεχνολογίες σχεδίασης ιστοσελίδων και κατασκευής e-shop. Ο ιδανικός συνεργάτης σας σε θέματα Internet - web!

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη αλλά και πελάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.

I-xperts and Creative
Αλίκη Βουγιουκλάκη, Θέρμη 57001, Θεσσαλονίκη
2310 32 71 91
Γ.Ε.ΜΗ: 037670605000

 Greek Site English Site

Copyright 2022-2023 ©I-xperts and Creative