Εταιρική ιστοσελίδα + Deal Site + Προβολή Προσφορών σε 100 deal sites + Σελίδα στο Facebook

21 Οκτ
2017
από τον/την Praxitelis Ikonomidisκατηγορία: Προσφορές
Η τεχνολογία τρέχει με ραγδαίους ρυθμούς! Η ΝΕΑ τάση πλέον στο internet είναι οι ιστοσελίδες προσφορών (deal sites)! Η εταιρεία i-xperts internet solutions σχεδίασε μια ΝΕΑ εντελώς καινοτόμα πλατφόρμα για τις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν δική τους ιστοσελίδα και να αναρτούν κατά καιρούς προσφορές οι οποίες θα έχουν ΑΜΕΣΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΟΣΤΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ τεράστια απήχηση - επισκεψιμότητα και συνεπώς παραγγελίες!

Η πλατφόρμα μας είναι ουσιαστικά μια δυναμική ιστοσελίδα με ενσωματωμένο εργαλείο πλήρους διαχείρισης των περιεχομένων (cPanel) σε αυτόνομο δικό σας domain name (π.χ. www.mycompany.gr) με τα εξής χαρακτηριστικά:

  1. Δυνατότητα ανάρτησης νέων - ανακοινώσεων - events εταιρείας και αυτόματη δημοσίευση τους στη σελίδα σας στο Facebook μέσο RSS
  2. Δυναμικές σελίδες με δυνατότητες πλήρους διαχείρισης από την εταιρεία για: company profile, ποιοι είμαστε, τα προϊόντα μας, οι υπηρεσίες μας, το πελατολόγιο μας, οι προσφορές μας
  3. Φόρμα επικοινωνίας (σύνδεση με επιλεγμένη διεύθυνση e-mail), στοιχεία επικοινωνίας, και σύνδεση με google maps (χάρτης - πως θα μας βρείτε)
  4. Εικονίδια για social media (facebook, twitter, google+ κ.α.) και σύνδεση με την σελίδα σας στο Facebook, twitter
  5. Σελίδα προσφορών με ανάρτηση προσφορών και δυνατότητα αγοράς προσφοράς ONLINE - σύνδεση με το σύστημα προσφορών στο DealNow.gr
  6. Αυτόματη σύνδεση και ταυτόχρονη εμφάνιση των προσφορών σας στο DealNow.gr και σε ένα τεράστιο δίκτυο ιστοσελίδων προβολής προσφορών (περισσότερες από 100 ιστοσελίδες προσφορών όπως bonusdeals.gr, soby.gr, alepouditsa.gr κ.α.)
  7. Αυτόματη εμφάνιση της κάθε προσφοράς που καταχωρείτε από το διαχειριστικό στην σελίδα του facebook του dealnow.gr (περίπου 750 μέλη) καθώς και στη δική σας σελίδα στο facebook μέσο RSS feed
  8. Από την πρώτη κιόλας ημέρα που θα αναρτείτε μια προσφορά θα προβάλλεται σε ένα τεράστιο δίκτυο ιστοσελίδων με τα δικά τους μέλη! Αν η προσφορά σας είναι δελεαστική, θα κερδίζετε μέχρι και 1500 επισκέψεις ημερησίως, χωρίς ΚΑΜΙΑ απολύτως κίνηση διαφήμισης ή προβολής από τη μεριά σας!
  9. ΔΩΡΟ! Η σχεδίαση της δικής σας σελίδας στο Facebook της μορφής https://www.facebook.com/mydealsite στην οποία θα εμφανίζονται δυναμικά όλες οι προσφορές και τα νέα από την σελίδα σας, χωρίς την δική σας επέμβαση!
  10. Η προσφορά συνοδεύεται από δέσμευση και προβολή (και αγορά) των προσφορών ΜΟΝΟ μέσο της ιστοσελίδας http://www.dealnow.gr. Επικοινωνήστε μαζί μας να σας ενημερώσουμε σχετικά.

Η πλατφόρμα είναι μοναδική καινοτομία και θα ανοίξει νέους ορίζοντες σε εταιρειες που έχουν τη δυνατότητα να παρέχουν δελεαστικές προσφορές και με ελάχιστο κόστος να προβάλλονται στο διαδίκτυο και να κερδίζουν παραγγελίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΡΙΑ!
τηλ. επικοινωνίας - υποστήριξης: 2310 32 71 91
Praxitelis Ikonomidis

Σχετικά με τον συντάκτη

Praxitelis Ikonomidis

Προγραμματιστής και επιχειρησιακός σύμβουλος για θέματα πληροφορικής. 22 χρόνια εμπειρίας σε τεχνολογίες σχεδίασης ιστοσελίδων και κατασκευής e-shop. Ο ιδανικός συνεργάτης σας σε θέματα Internet - web!

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη αλλά και πελάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.

I-xperts and Creative
Αλίκη Βουγιουκλάκη, Θέρμη 57001, Θεσσαλονίκη
2310 32 71 91
Γ.Ε.ΜΗ: 037670605000

 Greek Site English Site

Copyright 2022-2023 ©I-xperts and Creative