Ελληνική Κοινότητα Wordpress

04 Φεβ
2011
από τον/την Praxitelis Ikonomidisκατηγορία: Τεχνολογικά Νέα

Όταν το αποτέλεσμα σε δικαιώνει…
Οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ικανοποίηση , μια ανακούφιση όταν ένα  project ολοκληρώνεται και ειδικά όταν το αποτέλεσμα είναι αντάξιων των προσδοκιών.

Το παραπάνω συνέβει και χθες που βγάλαμε στον αέρα το νέο μας project WordPress-gr.org
Αρκετοί άνθρωποι – θα τους αναγνωρίσετε και από τον ρόλο τους στο wdf – ξόδεψαν πολλές ώρες για να δημιουργηθεί η νέα Ελληνική κοινότητα του WordPress σε συνδυασμό με την  γνωστή opensource πλατφόρμα για forum (phpbb).

Βασικός σκοπός της κοινότητας είναι να βοηθήσει με όλους τους δυνατούς τρόπους (βλέπε video tutorials, άρθρα, Ελληνική μετάφραση, δωρεάν plugins & widgets, και φυσικά μέσω του forum) τους χρήστες της πιο γνωστής πλατφόρμας παγκοσμίως.

Σύντομα θα προστεθεί η δυνατότητα να παρουσιάσουν οι χρήστες τις σελίδες που έχουν δημιουργήσει με wordpress όπως επίσης θα διατεθεί δωρεάν το plugin & το widget για την γεφύρωση WordPress & phpbb3.

Η αξία και το περιεχόμενο κάθε διαδικτυακής κοινότητας, είναι τα ίδια της τα μέλη…εσείς. Ας ανεβάσουμε τον πήχη ψηλά και μαζί του, το WordPress στην Ελλάδα

Y.Γ. Η δουλειά δεν σταματάει ποτέ, μη νομίζετε πως  μένουμε εφησυχασμενοι , σύντομα το wdf αλλάζει “στυλ”,  νέα εμφάνιση και δυνατότητες προστίθενται. Μείνετε συντονισμένοι στον browser σας !!

Ελληνική Κοινότητα WordPress

Ετικέτες:
Praxitelis Ikonomidis

Σχετικά με τον συντάκτη

Praxitelis Ikonomidis

Προγραμματιστής και επιχειρησιακός σύμβουλος για θέματα πληροφορικής. 22 χρόνια εμπειρίας σε τεχνολογίες σχεδίασης ιστοσελίδων και κατασκευής e-shop. Ο ιδανικός συνεργάτης σας σε θέματα Internet - web!

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη αλλά και πελάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.

Πλατεία Παραμάνα 10, Θέρμη, Θεσσαλονίκη
2310 32 71 91

 Greek Site English Site

copyright 2020 © i-xperts.gr