Σχεδίαση ιστοσελίδων tooeasyhome.gr, tooeasylaw.gr

04 Οκτ
2011
από τον/την Praxitelis Ikonomidisκατηγορία: Εταιρικά ΝΕΑ
Ολοκληρώθηκε η σχεδίαση - κατασκευή των ιστοσελίδων για λογαριασμό της εταιρειας Alfapoint S.A. πρακτορεύσεις ασφαλειών. Η πλατφόρμα tooeasy (tooeasy.gr) σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε άμεσα και εύκολα, ασφάλιση για το σπίτι σας μέσο της ιστοσελίδας tooeasyhome.gr και ασφγάλιση νομικής προστασίας μέσο της ιστοσελίδας tooeasylaw.gr.

Η διαδικασία της ασφάλισης έχει γίνει εντελώς αυτόματη, και ο υπολογισμός των ασφαλίστρων γίνεται δυναμικά μέσα από τις ιστοσελίδες. Αυτόματα λαμβάνετε προσφορά και αγοράζετε το πακέτο ασφάλισης που επιθυμείτε, σε 3 απλά βήματα, πληρώνωντας με την πιστωτική σας κάρτα.
Praxitelis Ikonomidis

Σχετικά με τον συντάκτη

Praxitelis Ikonomidis

Προγραμματιστής και επιχειρησιακός σύμβουλος για θέματα πληροφορικής. 22 χρόνια εμπειρίας σε τεχνολογίες σχεδίασης ιστοσελίδων και κατασκευής e-shop. Ο ιδανικός συνεργάτης σας σε θέματα Internet - web!

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη αλλά και πελάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.

Πλατεία Παραμάνα 10, Θέρμη, Θεσσαλονίκη
2310 32 71 91

 Greek Site English Site

copyright 2020 © i-xperts.gr