Ενσωμάτωση λειτουργίας +1 από την Google. Ανταγωνιστής του Facebook like!

27 Ιουλ
2011
από τον/την Praxitelis Ikonomidisκατηγορία: Τεχνολογικά Νέα
Η λειτουργία - κουμπί +1 ενσωματώνεται τις τελευταίες εβδομάδες σε ολοένα και περισσότερες ιστοσελίδες στον παγκόσμιο ιστό. Το συγκεκριμένο κουμπί αποτελεί για το νέο δίκτυο Google+ (Google Plus) κάτι αντίστοιχο με το κουμπί like για το Facebook.

Σκοπός του +1 είναι να συνδέσει και να αξιολογήσει η Google την σελίδα που έχει ενσωματώσει το κουμπί, εμφανίζοντας την σε υψηλότερες θέσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης. Προς το παρόν η λειτουργία αυτή, σύμφωνα με την Google, βρίσκεται σε δοκιμαστική λειτουργία, όπως και ολόκληρο το Google Plus project (http://plus.google.com) αλλά αναμένεται να επειρεάσει σημαντικά το λεγόμενο page ranking των σελίδων, όσον αφορά την αξιολόγηση τους στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα οφέλη της ενσωμάτωσης του κουμπιού +1 της Google στην ιστοσελίδα σας.
Ετικέτες:
  Praxitelis Ikonomidis

  Σχετικά με τον συντάκτη

  Praxitelis Ikonomidis

  Προγραμματιστής και επιχειρησιακός σύμβουλος για θέματα πληροφορικής. 22 χρόνια εμπειρίας σε τεχνολογίες σχεδίασης ιστοσελίδων και κατασκευής e-shop. Ο ιδανικός συνεργάτης σας σε θέματα Internet - web!

  Κατασκευή Ιστοσελίδων

  Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη αλλά και πελάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.

  Πλατεία Παραμάνα 10, Θέρμη, Θεσσαλονίκη
  2310 32 71 91

   Greek Site English Site

  copyright 2020 © i-xperts.gr