Κατασκευή ιστοσελίδας imaginestudios.gr

imaginestudios-website-1_n.jpg

κατηγορία: Κατασκευή Ιστοσελίδων

ημ/νία ολοκλήρωσης: 06/2018

πελάτης: Imagine Studios


Διπλό ΕΡΓΟ διπλή πρόκληση! Η εταιρεία μας ανέλαβε την αεροβιντεοσκόπηση και αεροφωτογράφηση και παράλληλα την σχεδίαση ιστοσελίδας για τα ενοικιαζόμενα studios/διαμερίσματα Imagine Studios στο Παλιούρι Χαλκιδικής. Για την κατασκευή της ιστοσελίδας επιλέχτηκε η λύση του opensource wordpress. Η ιστοσελίδα Imagine Studios παρουσιάζει τα διαμερίσματα, και δίνει επιπλέον κάποιες τουριστικές πληροφορίες για τη γύρω περιοχή.

Η ιστοσελίδα κατασκευάστηκε σε 3 γλώσσες. Επιλέξτε την εταιρεία μας για την σχεδίαση και κατασκευή της δικής σας ιστοσελίδας για την προβολή και προώθηση του τουριστικού σας καταλείματος. Αν έχετε ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενα δωμάτια, μπορούμε να αναλάβουμε την κατασκευή του site σας, και επιπλέον την προώθηση του.

Επιπλέον έχουμε κατασκευάσει εξελιγμένα πλήρως δυναμικά συστήματα κρατήσεων για ξενοδοχεία - δωμάτια. Ζητήστε μας ένα DEMO ή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τις λύσεις που παρέχουμε στον επιχειρηματία.

Δείτε εδώ ένα ολοκληρωμένο ΤΡΙΠΛΟ σύστημα κρατήσεων που συνδυάζει λογιστική εφαρμογή, ιστοσελίδα και ενσωματωμένο online σύστημα κρατήσεων

Copyright 2022-2023 ©I-xperts and Creative