Κατασκευή e-shop equiponline.gr σε PrestaShop

kataskevi-eshop-equip-online-1_n.jpg
Πληροφορίες
Παρουσίαση προιόντων
Σελίδα προιόντος
Σελίδα επικοινωνίας

κατηγορία: Κατασκευή eShop

ημ/νία ολοκλήρωσης: 06/2023

πελάτης: Equip Online


Η εταιρεία μας, η I-xperts and Creative, είναι υπερήφανη που σας παρουσιάζει το νέο e-shop της Equip Online, μιας εξειδικευμένης εταιρείας στις online πωλήσεις B2B εξοπλισμού ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων δωματίων. Το e-shop κατασκευάστηκε με την τελευταία έκδοση του PrestaShop, της πλατφόρμας που προσφέρει εξαιρετική ευελιξία και λειτουργικότητα για τη δημιουργία ενός επαγγελματικού e-commerce καταστήματος.

Το e-shop σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση των επαγγελματικών σας αναγκών. Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων εξοπλισμού ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων δωματίων, που καλύπτει κάθε ανάγκη του κλάδου σας. Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή το είδος της επιχείρησής σας, θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε σε ένα εύχρηστο και φιλικό περιβάλλον.

Στο e-shop μας θα ανακαλύψετε προϊόντα υψηλής ποιότητας από αξιόπιστους προμηθευτές σε όλες τις κατηγορίες εξοπλισμού ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων δωματίων. Από επίπλα, στρώματα, είδη υγιεινής, ηλεκτρικές συσκευές, εστίες μαγειρέματος, μέχρι σεντόνια, πετσέτες, και αξεσουάρ, έχουμε επιλέξει τα καλύτερα προϊόντα για να καλύψουμε τις ανάγκες σας με αξιοπιστία και ποιότητα.

Το e-shop προσφέρει επίσης πολλές προηγμένες λειτουργίες που θα διευκολύνουν την εμπειρία σας ως πελάτης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αναζήτηση για να εντοπίσετε γρήγορα τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, να δημιουργήσετε λίστες αγαπημένων για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα και να επιστρέψετε σε αυτά αργότερα, καθώς και να αξιολογήσετε και να διαβάσετε αξιολογήσεις προϊόντων από άλλους πελάτες.

Είμαστε αποφασισμένοι να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. Η ομάδα μας είναι πάντα έτοιμη να σας βοηθήσει με οποιαδήποτε ερώτηση ή ανάγκη έχετε. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω του e-shop, του τηλεφώνου ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα σας παρέχουμε άμεση υποστήριξη.

Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το e-shop της Equip Online και να εξερευνήσετε την εκπληκτική γκάμα των προϊόντων μας. Ανανεώνουμε συνεχώς τον κατάλογό μας με νέες αφίξεις και προσφορές, οπότε δεν θα χάσετε τις τελευταίες τάσεις και τις καλύτερες προσφορές στον εξοπλισμό ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων δωματίων.

Copyright 2022-2023 ©I-xperts and Creative