Αεροφωτογράφηση και αεροβιντεοσκόπηση με τετρακόπτερα - drones

14 Ιαν
2016
από τον/την Praxitelis Ikonomidisκατηγορία: Εταιρικά ΝΕΑ
Τα τετρακόπτερα / εξακόπτερα drones αποτελούν μια νέα επαναστατική τεχνολογία που πρωτοεμφανίστηκε στην αγορά αρκετά πρόσφατα. Στη συνέχεια έκαναν την εμφάνιση τους και τα πρώτα επαγγελματικά drones τα οποία αποτελούν πλέον μια θαυμάσια πτητική μηχανή και ταυτόχρονα ένα ισχυρό εργαλείο φωτογράφησης.

Ένα τετρακόπτερο drone είναι αρκετά μικρό σε μέγεθος με διάστασεις μικρότερες από 30 κ.ε. και μπορεί να πετάξει με εκπληκτική σταθερότητα και ασφάλεια σε μικρά ή μεγάλα υψόμετρα και να τραβήξει εκληκτικές φωτογραφίες/βίντεο.

Με τα drones μας μπορούμε να  φωτογραφήσουμε ή να βιντεοσκοπήσουμε από οποιαδήποτε οπτική γωνία. Στον εξοπλισμό μας διαθέτουμε επαγγελματικά drones με ψηφιακή κάμερα υπερ-υψηλής ευκρίνειας 4Κ και άριστες πτητικές προδιαγραφές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΕΔΩ
Ετικέτες:
  Praxitelis Ikonomidis

  Σχετικά με τον συντάκτη

  Praxitelis Ikonomidis

  Προγραμματιστής και επιχειρησιακός σύμβουλος για θέματα πληροφορικής. 22 χρόνια εμπειρίας σε τεχνολογίες σχεδίασης ιστοσελίδων και κατασκευής e-shop. Ο ιδανικός συνεργάτης σας σε θέματα Internet - web!

  Κατασκευή Ιστοσελίδων

  Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη αλλά και πελάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.

  I-xperts and Creative
  Αλίκη Βουγιουκλάκη, Θέρμη 57001, Θεσσαλονίκη
  2310 32 71 91
  Γ.Ε.ΜΗ: 037670605000

   Greek Site English Site

  Copyright 2022-2023 ©I-xperts and Creative