Προσφορά εγκατάστασης SSL στην ιστοσελίδα σας από 60€ !

cheap-ssl-certificates.jpg
25 Ιαν
2017
από τον/την Praxitelis Ikonomidisκατηγορία: Προσφορές
Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις η Google ανακοίνωσε επίσημα ότι από τον Ιανουάριο 2017, στην τελευταία αναβάθμιση του Google Chrome (έκδοση 56) ενσωμάτωσε μια λειτουργία που θα ελέγχει και θα αναφέρει ώς ΜΗ ΑΣΦΑΛΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ όλες τις ιστοσελίδες που συλλέγουν στοιχεία του χρήστη (e-mails, κωδικούς πρόσβασης κτλ) και ΔΕΝ διαθέτουν πιστοποιητικό ασφάλειας SSL (SSL certificate).

Συνεπώς ο επισκέπτης της ιστοσελίδας θα αποθαρύνεται και θα εγκαταλείπει την ιστοσελίδα μή συνεχίζοντας σε κάποια αγορά. Για το λόγο αυτό η εταιρεία μας αναλαμβάνει την αγορά και εγκατάσταση πιστοποιητικού ασφαλείας για την ιστοσελίδα σας. Το πιστοποιητικό κοστίζει αρχικά 60 ευρώ+ ΦΠΑ και η ετήσια ανανέωση του ΜΟΝΟ 30 ευρώ+ ΦΠΑ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για περισσότερες πληροφορίες.
Praxitelis Ikonomidis

Σχετικά με τον συντάκτη

Praxitelis Ikonomidis

Προγραμματιστής και επιχειρησιακός σύμβουλος για θέματα πληροφορικής. 22 χρόνια εμπειρίας σε τεχνολογίες σχεδίασης ιστοσελίδων και κατασκευής e-shop. Ο ιδανικός συνεργάτης σας σε θέματα Internet - web!

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη αλλά και πελάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.

Πλατεία Παραμάνα 10, Θέρμη, Θεσσαλονίκη
2310 32 71 91

 Greek Site English Site

copyright 2020 © i-xperts.gr