Τεχνικές αύξησης πωλήσεων στο e-shop σας - ΒΗΜΑ 1

17 Φεβ
2011
από τον/την Praxitelis Ikonomidisκατηγορία: Τεχνολογικά Νέα
Εαν έχετε ήδη σε λειτουργία το ηλεκτρονικό κατάστημα xPertShop έχουμε για εσάς 10 εύκολες και άμεσες ενέργειες για να δείτε τις παραγγελίες σας να αυξάνονται από τις πρώτες εβδομάδες!

  1. Εμπλουτίστε τα κείμενα και τις περιγραφές στα προϊόντα και στις σελίδες σας: δώστε όσο μπορείτε καλύτερες περιγραφές και τίτλους στα προϊόντα σας, τονίζοντας συγκεκριμένες λέξεις κλειδια σημαντικές για εσάς, οι οποίες θα πρέπει να επαναλαμβάνονται στα χαρακτηριστικά πολλών προϊόντων. Προσέξτε το συντακτικό και την ορθογραφία των λέξεων-φράσεων!

  2. Προβάλετε τα προϊόντα σας σε όλες τις σελίδες: επισημάνετε όσο περισσότερα προϊόντα μπορείτε ώς έξυπνες αγορές, νέες αφίξεις, προτεινόμενα προϊόντα κ.α. Επιπλέον αντιστοιχήστε παρεμφερή προϊόντα σε όσο περισσότερα προϊόντα μπορείτε

  3. Κάντε προσφορές, γίνετε ανταγωνιστικοί: Μην διστάσετε να κάνετε δώρο τα μεταφορικά έξοδα για μεγάλες παραγγελίες! Επιπλέον κάντε συχνά προσφορές για συγκεκριμένα προϊόντα. Τονίστε όσο μπορείτε τις προσφορές και τοποθετήστε τις προσφορές σας στην αρχική σελίδα ως προϊόντα προσφοράς ή ΝΕΕΣ αφίξεις!

  4. Δημιουργήστε σελίδα στο Facebook, προβάλετε τα προϊόντα σας στα social media: Διαφημίστε τα προϊόντα και υπηρεσίες σας ΔΩΡΕΑΝ σε όλα τα social networks όπως το Facebook, Twitter, Skroutz, Yahoo κ.α. προβάλετε τα προϊόντα σας, κάντε προσφορές και στείλτε μαζικές προσκλήσεις ή προσφορές στους φίλους-επαφές σας. Εαν δεν έχετε το χρόνο ή τις απαραίτητες γνώσεις αφήστε να το αναλάβουμε εμείς για εσάς!

  5. Φροντίστε για την ποιότητα των φωτογραφιών των προϊόντων: Ανεβάστε καθαρές φωτογραφίες για τα προϊόντα σας, ξεφονταρισμένες και κατα προτίμηση φωτογραφίες σε Studio με χρήση flash, χωρίς σκιάσεις και θολούρα. Μην ξεχνάτε ότι η φωτογραφία στο e-shop είναι η βιτρίνα σας.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΒΗΜΑ 2 (6 - 11)
Praxitelis Ikonomidis

Σχετικά με τον συντάκτη

Praxitelis Ikonomidis

Προγραμματιστής και επιχειρησιακός σύμβουλος για θέματα πληροφορικής. 17+ χρόνια εμπειρίας σε τεχνολογίες σχεδίασης ιστοσελίδων και κατασκευής e-shop. Ο ιδανικός συνεργάτης σας σε θέματα Internet - web!

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Διαθέτουμε 16+ χρόνια εμπειρίας στην δημιουργία ιστοσελίδων φιλικών προς τις μηχανές αναζήτησης (SEO friendly). Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.
Τεχνολογίες Σχεδίασης

copyright 2018 © i-xperts.gr