Τεχνικές αύξησης πωλήσεων στο e-shop σας - ΒΗΜΑ 2

17 Φεβ
2011
από τον/την Praxitelis Ikonomidisκατηγορία: Τεχνολογικά Νέα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΒΗΜΑ 1

ΚΟΛΠΑ ΑΥΞΗΣΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ . ΒΗΜΑ 2
  1. Όσο περισσότερα προϊόντα τόσο το καλύτερο: Μην διστάζετε να ανεβάσετε όλα τα προϊόντα σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα! Όσο μεγαλύτερη ποικιλία υπάρχει τόσο περισσότερες πιθανότητες έχουμε να μετατρέψουμε έναν απλό επισκέπτη σε πελάτη μας! Επιπλέον όσο περισσότερα προϊόντα έχουμε τόσο μεγαλύτερη η επισκεψιμότητα που θα κερδίσουμε από τις μεγάλες μηχανές αναζήτησης.

  2. Ενημερώνετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα καθημερινα: Είναι πολύ σημαντικό να ενημερώνετε καθημερινά το e-shop σας με νέα προϊόντα, προσφορές, αναρτήσεις ανακοινώσεων ακόμη και να εναλασσετε τα προϊόντα στις θέσεις προτεινόμενων, έξυπνων αγορών κ.α. Δεν πρέπει να δημιουργούμε την εντύπωση στον επισκέπτη μας ότι το έχουμε παραμελήσει ή ότι δεν ενημερώνουμε τα προϊόντα μας.

  3. Στείλτε newsletter στους πελάτες σας: Κρατήστε αμείωτο το ενδιαφέρον των πελατών σας ενημερώνοντας τους συχνά για νέες αφίξεις προϊόντων, μειωμένες τιμές, ειδικές προσφορές ακόμη και events-εκδηλώσεις της εταιρείας σας! Θα τους κερδίσετε σε επαναλειπτικές παραγγελίες και θα σας φέρουν και άλλους πελάτες!

  4. Απλοποιήστε τις διαδικασίες παραγγελιοληψίας και δείτε τους χρόνους παράδοσης: Είναι πολύ σημαντικό να ασχολήστε όσο το δυνατόν λιγότερο με την κάθε παραγγελία. Επιδιώξτε από την μεταφορική που θα συνεργαστείτε τους καλύτερους δυνατούς χρόνους παράδοσης και ταυτόχρονα φροντίστε να έχετε διαθεσιμότητα σε όλα τα προϊόντα που εμπορεύεστε στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

  5. Επενδύστε στο Google AdWords: Τολμήστε την πληρωμένη διαφήμιση! Ανεβείτε στο Google Adwords και απογειώστε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας, αυξάνωντας ΑΜΕΣΑ τις παραγγελίες σας. Δοκιμάστε το σε συνδυασμό με τα παραπάνω για να κερδίσετε την αφρόκρεμα των διαδικτυακών καταναλωτών!
Praxitelis Ikonomidis

Σχετικά με τον συντάκτη

Praxitelis Ikonomidis

Προγραμματιστής και επιχειρησιακός σύμβουλος για θέματα πληροφορικής. 22 χρόνια εμπειρίας σε τεχνολογίες σχεδίασης ιστοσελίδων και κατασκευής e-shop. Ο ιδανικός συνεργάτης σας σε θέματα Internet - web!

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη αλλά και πελάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.

Πλατεία Παραμάνα 10, Θέρμη, Θεσσαλονίκη
2310 32 71 91

 Greek Site English Site

copyright 2020 © i-xperts.gr