Πρόσθετα που αυξάνουν τις επαναληπτικές παραγγελίες σε ένα eShop

article-for-seo-20.jpg
20 Μαρ
2023
από τον/την Praxitelis Ikonomidisκατηγορία: Χρήσιμα Άρθρα
Παρουσίαση Εργαλείων Πωλήσεων για Επαναληπτικές Πωλήσεις & Επαναλαμβανόμενους Πελάτες

Τι είναι τα εργαλεία πωλήσεων;

Τα εργαλεία πωλήσεων (CRM) είναι εφαρμογές που προσαρμόζονται στις διαφορετικές ανάγκες επιχειρήσεων και παρέχουν μια συνολική εικόνα των πελατών, διαφημιστικών ενεργειών και δραστηριοτήτων. Τα εργαλεία πωλήσεων επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να κερδίσουν εισπράξεις μέσω της διαχείρισης, παρακολούθησης και αναβάθμισης της σχέσης τους με τους πελάτες.

Γιατί είναι τα εργαλεία πωλήσεων σημαντικά;

Τα εργαλεία πωλήσεων είναι το βασικό εργαλείο για την αποδοτική διαχείριση των πελατών και την επίτευξη αυξημένων εσόδων. Με τη βοήθεια αυτών των εργαλείων, μπορούν οι επιχειρήσεις να διαχειριστούν τις επαναληπτικές πωλήσεις και τους επαναλαμβανόμενους πελάτες τους. Μπορούν επίσης να συλλέγουν και να αναλύουν τα δεδομένα προσφορών και προϊόντων, να δημιουργούν διαφημιστικά προγράμματα και να βελτιώνουν την εμπειρία του πελάτη. Παράδειγμα κάποιο πρόσθετο που δημιουργεί αυτόματα, εκπτωτικά κουπόνια και τα αποστέλει με e-mail σε πελάτες που δεν προχώρησαν σε αγορά ή πελάτες που ψώνισαν στο παρελθόν και δεν έχουν ψωνίσει από το κατάστημα σας τον τελευταίο καιρό.

Πώς μπορεί ένας ιστότοπος να εξασφαλίσει επαναληπτικές πωλήσεις και επαναλαμβανόμενους πελάτες;

Υπάρχουν διάφορα εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν τον ιστότοπο να εξασφαλίσει επαναληπτικές πωλήσεις και επαναλαμβανόμενους πελάτες. Για παράδειγμα, μπορεί να υπάρξουν οδηγοί χρήστη, δωρεάν δοκιμές προϊόντων, διαγωνισμοί δώρων και προσφορών, επαναληπτικές προσφορές, εκπτώσεις περιορισμένου χρόνου (με ή χωρίς αντίστροφη μέτρηση χρόνου), εκπτώσεις για αγορά συγκεκριμένου σετ προϊόντων ή σύνθεσης κτλ. Τα προγράμματα επαναληπτικής πώλησης, όπως η διαχείριση συνδρομών, η διαχείριση συνεργατών και η διαχείριση επισκεπτών, μπορούν επίσης να βοηθήσουν το ιστότοπο να εξασφαλίσει επαναληπτικές πωλήσεις και επαναλαμβανόμενους πελάτες.
Praxitelis Ikonomidis

Σχετικά με τον συντάκτη

Praxitelis Ikonomidis

Προγραμματιστής και επιχειρησιακός σύμβουλος για θέματα πληροφορικής. 22 χρόνια εμπειρίας σε τεχνολογίες σχεδίασης ιστοσελίδων και κατασκευής e-shop. Ο ιδανικός συνεργάτης σας σε θέματα Internet - web!

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη αλλά και πελάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.

I-xperts and Creative
Αλίκη Βουγιουκλάκη, Θέρμη 57001, Θεσσαλονίκη
2310 32 71 91
Γ.Ε.ΜΗ: 037670605000

 Greek Site English Site

Copyright 2022-2023 ©I-xperts and Creative