Σε τι βοηθάει η ανάπτυξης ενός blog στην ιστοσελίδα μου;

article-for-seo-24.jpg
24 Μαρ
2023
από τον/την Praxitelis Ikonomidisκατηγορία: Χρήσιμα Άρθρα
Σε τι βοηθάει η ανάπτυξη και οι συχνές ενημερώσεις ενός blog στην ιστοσελίδα μου και πώς μπορώ να κερδίσω νέους πελάτες από ένα blog;

Πως μπορώ να κερδίσω νέους πελάτες μέσω του blog μου;

Μια από τις αποτελεσματικότερες έμμεσες τεχνικές διαφημίσεις χωρίς ή με ελάχιστο κόστος για οποιαδήποτε επιχείρηση, είναι η δημιουργία ενός blog. Το σημαντικότερο όμως είναι το Blog αυτό να ενημερώνεται τακτικά με άρθρα (posts) με πλούσιο περιεχόμενο, επίκαιρα και υψηλού ενδιαφέροντος. Μια διαρκής ενημέρωση ενός blog μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας να κερδίσει νέους πελάτες μέσω των μηχανών αναζήτησης ή των social media.

Ενημέρωση και ανάπτυξη του blog σας

Η ενημέρωση ενός blog είναι ιδανική για την αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας. Μπορείτε να δημοσιεύσετε άρθρα, βίντεο, διαγράμματα και άλλα περιεχόμενα που συνδέονται με το επάγγελμα σας ή με τα προϊόντα/υπηρεσίες που πουλάτε μέσω του e-shop σας. Θα σας βοηθήσουν να προσελκύσετε το ενδιαφέρον από νέους πελάτες δημιουργώντας traffic στην ιστοσελίδα ή στο e-shop σας. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το blog σας για να διαφημίσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, στείλτε ειδοποιήσεις και να διασφαλίσετε ότι θα έχετε μια σταθερά αυξανόμενη επισκεψιμότητα..

Πως η ανάπτυξη του blog μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας;

Η ανάπτυξη ενός blog θα προσελκύσει επισκέπτες στην ιστοσελίδα ή στο e-shop σας για να διαβάσουν όλο το άρθρο. Εφόσον είναι ήδη στην ιστοσελίδα σας, μπορεί τελικά να προβούν σε αγορά ένος προϊόντος ή μιας υπηρεσίας που πουλάτε από την ίδια ιστοσελίδα. Επιπλέον, ενα καλά ενημερωμένο Blog δίνει σήματα (signals) στο Google για να ευρετηριάζει πιο συχνά την ιστοσελίδα σας, και να ανεβάζει το ranking των υπο-σελίδων. Άλλωστε το google επιβραβεύει ιστοσελίδες που ανανεώνουν συχνά το περιεχόμενο τους. Το ιδανικό είναι να γράφετε άρθρα που να σχετίζονται άμεσα με το αντικείμενο σας, τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, και τα άρθρα να τα δημοσιεύετε και στα social media και αν είναι εφικτό, να τα στέλνετε με newsletter στις επαφές σας.

Praxitelis Ikonomidis

Σχετικά με τον συντάκτη

Praxitelis Ikonomidis

Προγραμματιστής και επιχειρησιακός σύμβουλος για θέματα πληροφορικής. 22 χρόνια εμπειρίας σε τεχνολογίες σχεδίασης ιστοσελίδων και κατασκευής e-shop. Ο ιδανικός συνεργάτης σας σε θέματα Internet - web!

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη αλλά και πελάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.

I-xperts and Creative
Αλίκη Βουγιουκλάκη, Θέρμη 57001, Θεσσαλονίκη
2310 32 71 91
Γ.Ε.ΜΗ: 037670605000

 Greek Site English Site

Copyright 2022-2023 ©I-xperts and Creative