Μαθήματα WooCommerce - Προϊόντα & Κατηγορίες

wordpress-woocommerce-lesson1.jpg
25 Οκτ
2021
από τον/την Praxitelis Ikonomidisκατηγορία: Online Σεμινάρια / Webinars

Μάθετε να διαχειρίζεστε εύκολα και γρήγορα τις κατηγορίες των προϊόντων και τα προϊόντα σας στο WordPress / WooCommerce. Είτε έχετε απλά προϊόντα, είτε προϊόντα με παραλλαγές (π.χ. χρώμα , μέγεθος) το online webinar που ετοιμάσαμε για εσάς, θα σας βοηθήσει να μάθετε να διαχειρίζεστε τα προϊόντα σας σε μόλις 1 ώρα!

Προυπόθεση να έχετε ήδη ένα λογαριασμό διαχειριστή στο WP-admin του δικού σας e-shop. Σε περίπτωση που δεν έχουμε φτιάξει και δεν σας έχουμε προμηθεύσει τα στοιχεία πρόσβασης, επικοινωνήστε μαζί μας.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Διάρκεια webinar: 49 λεπτά
Επίπεδο δυσκολίας: Αρχάριοι

 

 

Δείτε ολόκληρο το βίντεο στο κανάλι μας στο YouTube. Κάντε subscribe για να λαμβάνετε ενημερώσεις όποτε ανεβάζουμε νέα βίντεο.

Praxitelis Ikonomidis

Σχετικά με τον συντάκτη

Praxitelis Ikonomidis

Προγραμματιστής και επιχειρησιακός σύμβουλος για θέματα πληροφορικής. 22 χρόνια εμπειρίας σε τεχνολογίες σχεδίασης ιστοσελίδων και κατασκευής e-shop. Ο ιδανικός συνεργάτης σας σε θέματα Internet - web!

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη αλλά και πελάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.

I-xperts and Creative
Αλίκη Βουγιουκλάκη, Θέρμη 57001, Θεσσαλονίκη
2310 32 71 91
Γ.Ε.ΜΗ: 037670605000

 Greek Site English Site

Copyright 2022-2023 ©I-xperts and Creative