ΕΣΠΑ: Ξεκινάει επίσημα το πρόγραμμα επιδότησης για κατασκευή E-shop

epidotisi-5000-evro-gia-kataskevi-eshop.jpg
12 Φεβ
2021
από τον/την Praxitelis Ikonomidisκατηγορία: Επιδοτήσεις

Επιδότηση κατασκευής ή αναβάθμισης E-shop έως 5000 ευρώ στο 100% των δαπανών μέσω ΕΣΠΑ! Δηλώστε τώρα συμμετοχή και ξεκινήστε μαζί μας την κατασκευή, φιλοξενία και υποστήριξη του e-shop σας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Καλέστε τώρα στο 2310 32 71 91

Ξεκινάει επίσημα το επιδοτούμενο πρόγραμμα ΕΣΠΑ που όλοι περιμέναμε! Εαν έχετε κατάστημα λιανικής και έχετε πληγεί από τον COVID δικαιούστε 5000 ευρώ για την κατασκευή, συντήρηση και φιλοξενία του δικού σας E-shop! Σήμερα 12/2 δημοσιεύθηκε η προκύρηξη του προγράμματος e-λιανικό σύμφωνα με το οποίο όσες επιχειρήσεις διατηρούν φυσικό κατάστημα και δραστηριοποιούνται στη λιανική (κύριος ΚΑΔ 47 λιανικό εμπόριο) ή έχουν το μεγαλύτερο μέρος του τζίρου τους από τη λιανική μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα ΕΣΠΑ e-λιανικό όπως είχαμε ανακοινώσει και νωρίτερα, επιδοτεί στο 100% υπηρεσίες κατασκευής και φιλοξενίας ηλεκτρονικού καταστήματος e-shop και παράλληλα αγορά εξοπλισμού προσκομίζοντας τιμολόγια συνολικής καθαρής αξίας έως 5000 ευρώ. Δικαιούχοι είναι τόσο νεοσύστατες επιχειρήσεις (ημερομηνία έναρξης μετά την 11/2019) όσο και υφιστάμενες επιχειρήσεις που διαθέτουν φυσικό κατάστημα λιανικής.

Βασική προυπόθεση του προγράμματος e-λιανικό είναι η επιχείρηση να έχει πτώση τζίρου το 4ο τρίμηνο του 2020 σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2019 κατά τουλάχιστον 20%. Δεν υπάρχει μοριοδότηση στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, αρκεί να τηρείτε σωρευτικά όλες τις προϋποθέσεις!  Ξεκινήστε μαζί μας την κατασκευή του δικού σας E-shop και αναθέστε μας όλη τη διαδικασία από την προετοιμασία και κατάθεση του φακέλου σας από έμπειρους συμβούλους επιχειρήσεων έως την κατασκευή και υποστήριξη του E-shop σας. Εμπιστευτείτε τα 22 χρόνια εμπειρίας μας στην κατασκευή E-shop! Αποκτήστε ένα υπερσύγχρονο και πλήρως λειτουργικό e-shop χωρίς κανένα ρίσκο (οικονομικό) και ξεκινήστε να πουλάτε κατά τη διάρκεια της καραντίνας!

Καλέστε μας τώρα στο 2310 32 71 91 για να σας ενημερώσουμε χωρίς καμία υποχρέωση, αν δικαιούστε την επιδότηση των 5000 ευρώ! Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ ΕΣΠΑ Ε-ΛΙΑΝΙΚΟ (PDF)

ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
Praxitelis Ikonomidis

Σχετικά με τον συντάκτη

Praxitelis Ikonomidis

Προγραμματιστής και επιχειρησιακός σύμβουλος για θέματα πληροφορικής. 22 χρόνια εμπειρίας σε τεχνολογίες σχεδίασης ιστοσελίδων και κατασκευής e-shop. Ο ιδανικός συνεργάτης σας σε θέματα Internet - web!

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη αλλά και πελάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.

I-xperts and Creative
Αλίκη Βουγιουκλάκη, Θέρμη 57001, Θεσσαλονίκη
2310 32 71 91
Γ.Ε.ΜΗ: 037670605000

 Greek Site English Site

Copyright 2022-2023 ©I-xperts and Creative