ΕΣΠΑ: Επιδότηση 5000 ευρώ για κατασκευή e-shop

epidotisi-gia-kataskevi-eshop-espa.jpg
12 Δεκ
2020
από τον/την Praxitelis Ikonomidisκατηγορία: Επιδοτήσεις

Κερδίστε έως και 5000 ευρώ με 100% επιδότηση για την κατασκευή του e-shop σας - ΕΣΠΑ e-Λιανική

Επιτέλους αυτό που περιμένατε έφτασε. Η δυνατότητα σε μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις να αποκτήσουν το δικό τους επιδοτούμενο e-shop  και να μπορέσουν να λειτουργήσουν την περίοδο του Lockdown. Από ότι φαίνεται από τις τρέχουσες εξελίξεις, δυστυχώς ο COVID19 θα αργήσει να φύγει, και η καραντίνα ήρθε για να μείνει!

Το πρόγραμμα ΕΣΠΑ e-Λιανική που θα καλύπτει στο 100% όλα τα έξοδα για την αναβάθμιση, κατασκευή, υποστήριξη και φιλοξενία ενός νέου e-shop λιανικής ανακοινώθηκε επίσημα ενώ  το κονδύλι που αναμένεται για τον σκοπό αυτό θα ανέρχεται στα 80 εκατομμύρια ευρώ με λίγα λόγια, θα επιδοτηθεί η κατασκευή τουλάχιστον 16.000 νέων e-shops σε όλη την Ελλάδα! Και δεν τελειώνουμε εδώ. Η συγκεκριμένη δράση του ΕΣΠΑ θα καλύψει στο 100% και την αγορά εξοπλισμού (Η/Υ laptop, barcode readers, εκτυπωτές).

Παράλληλα για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην παροχή υπηρεσιών ή χονδρική υπάρχει ήδη ενεργή δράση του ΕΣΠΑ για κατασκευή eshop «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων».

5000 ευρώ επιδότηση για κατασκευή νέου – υποστήριξη e-shop ή αναβάθμιση υπάρχοντος e-Shop

Από όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα η επιδότηση των 5000 ευρώ, θα αφορά όλες τις ενέργειες που απαιτούνται για τον σχεδιασμό/κατασκευή την ανάπτυξη και την υποστήριξη ενός ολοκληρωμένου eShop. Η επιδότηση θα καλύπτει την κατασκευή και μερικώς υποστήριξη μέχρι το ποσό των 5000 ευρώ κατά 100%. Αυτό πρακτικά σημαίνει για εσάς ότι μέσα σε διάστημα το πολύ 30 ημερών θα έχετε το δικό σας ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα και θα μπορέσετε επιτέλους να ανοίξετε και πάλι την επιχείρηση σας εν μέσω lock down.

Η NEA προθεσμία υποβολής των προτάσεων (οι οποίες θα γίνουν ηλεκτρονικά) είναι η 28η Φεβρουαρίου με πιθανότητα παράτασης. Μέχρι τότε θα πρέπει η επιχείρηση να έχει ολοκληρώσει την κατασκευή και να έχει παρουσιάσει τιμολόγια για την κατασκευή του e-shop και την αγορά εξοπλισμού (αν υπάρχει) με την κατάθεση του φακέλου, και τα χρήματα μπαίνουν άμεσα με την έγκριση της επιδότησης στο ΑΦΜ της επιχείρησης!

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή e-shop από το 2000! Είμαστε από τις παλαιότερες και πιο έμπειρες εταιρείες στο αντικείμενο της κατασκευής ιστοσελίδων και e-shop με περισσότερα από 400 ενεργά έργα. Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε για την κατασκευή του δικού σας e-shop!

Γιατί να φτιάξω e-shop με επιδότηση;

To e-shop είναι μονόδρομος για την επιβίωση των επιχειρήσεων εν μέσω πανδημίας. Διατηρώντας ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, η επιχείρηση αποκτά συγκριτικό πλεονέκτημα αφού δεν απαιτείται φυσική παρουσία του πελάτη στο χώρο και μπορεί να ψωνίσει με ασφάλεια από το σπίτι του.

Φυσικά εσείς δεν πρέπει να δείτε την επιδότηση των 5000 ευρώ ως μια προσωρινή λύση για να αποκτήσετε e-shop και με σκοπό να επιβιώσει απλά η επιχείρηση σας. Πρέπει να το δείτε ως μια μοναδική ευκαιρία, να δοκιμάσετε κάτι νέο και να επεκτείνετε το δίκτυο πωλήσεων σας και σε ένα εναλλακτικό κανάλι πώλησης. Γιατί, σήμερα είναι ο Κορονοιός, αύριο μπορεί να είναι κάτι άλλο. Θα πρέπει ως επιχειρηματίας να είστε προετοιμασμένος για τις δύσκολες συνθήκες που θα αποτρέπουν τον πελάτη σας να φτάσει στο φυσικό σας κατάστημα.

ΟΚ με πείσατε. Ποιο είναι το επόμενο βήμα;

Ώς σύμβουλος πληροφοριακών συστημάτων, θα σας πρότεινα αρχικά να αποφασίσετε αν το προϊόν ή υπηρεσία που εμπορεύεστε, μπορεί να πουληθεί από το διαδίκτυο. Έχετε ανταγωνιστικό προϊόν; Μπορείτε να το δείξετε και να το παρουσιάσετε εξ αποστάσεως; Έχετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα (χαμηλές τιμές, μοναδική ποιότητα, after sales service) ; Μπορείτε να εξασφαλίσετε μια καλή συνεργασία με courier και έγκαιρη παράδοση των παραγγελιών με ανταγωνιστικό κόστος μεταφορικών;

Θεωρούμε πώς αν λύσετε τα παραπάνω ζητήματα, είστε ένα βήμα πριν την απόκτηση του δικού σας e-shop. Συνεπώς, επικοινωνήστε σήμερα κιολας μαζί μας να κανονίσουμε ένα ραντεβού (με φυσική παρουσία ή μέσω skype). Θα σας καθοδηγήσω σχετικά με την διαδικασία και θα σας προτείνω ένα ολοκληρωμένο πακέτο - πρόταση μαζί με το φάκελο υποβολής του ΕΣΠΑ που θα περιλαμβάνει ένα πλήρως λειτουργικό, χωρίς περιορισμούς, e-shop με πολλές έξτρα λειτουργίες και χαρακτηριστικά που δεν υπάρχουν σε άλλα e-shop, τεχνική υποστήριξη για 2 χρόνια, φιλοξενία του e-shop για 2 χρόνια χωρίς κανένα επιπλέον κόστος πέρα του ποσού που θα καλύψει το ΕΣΠΑ!

ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!

Ξεκινήστε σήμερα! Καλέστε μας στο 2310 32 71 91 ή στείλτε μας μήνυμα επιλέγοντας σαν θέμα επιδότηση κατασκευής e-shop μέσο ΕΣΠΑ και συμπληρώνοντας τα ζητούμενα πεδία στη φόρμα επικοινωνίας.

Δείτε μερικά από τα e-shop πελατών μας.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ e-λιανικό
Praxitelis Ikonomidis

Σχετικά με τον συντάκτη

Praxitelis Ikonomidis

Προγραμματιστής και επιχειρησιακός σύμβουλος για θέματα πληροφορικής. 22 χρόνια εμπειρίας σε τεχνολογίες σχεδίασης ιστοσελίδων και κατασκευής e-shop. Ο ιδανικός συνεργάτης σας σε θέματα Internet - web!

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη αλλά και πελάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.

I-xperts and Creative
Αλίκη Βουγιουκλάκη, Θέρμη 57001, Θεσσαλονίκη
2310 32 71 91
Γ.Ε.ΜΗ: 037670605000

 Greek Site English Site

Copyright 2022-2023 ©I-xperts and Creative