Επιχειρηματικές ευκαιρίες την περίοδο της καραντίνας!

bc37080b394b4f7e808d3726fe657e.jpg
30 Μαρ
2020
από τον/την Praxitelis Ikonomidisκατηγορία: Χρήσιμα Άρθρα

Οι δύσκολοι καιροί που έρχονται (χτές ήταν η κρίση, σήμερα είναι corona virus, αύριο είναι κάτι άλλο) απαιτούν ευέλικτες επιχειρήσεις. Επιχειρήσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν σημαντικές οικονομικές προκλήσεις αλλά και ευκαιρίες ανάπτυξης σε νέα κανάλια. Επιχειρηματίες με ανοικτό μυαλό, ψυχραιμία και θετική σκέψη. Κάθε κρίση γεννάει ιδέες!

Το e-επιχειρείν έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια την ραγδαία εξάπλωση σε όλους σχεδόν τους τομείς της Ελληνικής οικονομίας. Ο Κορονοϊός ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα για να πείσει ακόμη και τους πιο σκληροπυρηνικούς επαγγελματίες-επιχειρηματίες του λιανικού εμπορίου (και όχι μόνο) ότι χωρίς e-shop στην Νέα οικονομία δεν μπορείς εύκολα να επιβιώσεις!

Σαφώς και στην Ελλάδα το κλίμα αλλά και η ιδιοσυγκρασία του Έλληνα οδηγεί τις προτιμήσεις στην παραδοσιακή αγορά (επισκέψεις καταστημάτων) αλλά με τα γεγονότα των τελευταίων εβδομάδων δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό. Ο επιχειρηματίας που έκλεισε το φυσικό του κατάστημα είτε γιατί αναγκάστηκε από τη νομοθεσία ή για την προστασία του ιδίου και του προσωπικού του θα πρέπει να επιβιώσει! Θα πρέπει να βρεί τρόπους να πουλήσει το προϊόν του. Θα πρέπει να βρεί εναλλακτικά κανάλια πώλησης. Αν δεν έχει e-shop ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να το τολμήσει! Να το δοκιμάσει, να μπεί στον κόσμο του ηλεκτρονικού επιχειρείν...τώρα πριν το κάνει ο ανταγωνιστής του πρώτος!

Όσο θα διαρκέσει αυτή η κρίση και ο κόσμος θα είναι κλεισμένος στο σπίτι του, αναμένουμε σημαντικές αυξήσεις των πωλήσεων των e-shops. Ο καταναλωτής θα εξοικιωθεί ακόμη περισσότερο με τις ηλεκτρονικές αγορές. Θα προτιμήσει την ασφάλεια του σπιτιού του, ακόμη και αν κάποια καταστήματα παραμείνουν ανοικτά. Αλλά ακόμη και αν περάσει αυτή η κρίση, το e-shop δεν σταματάει να πουλά. Ένα e-shop πουλάει 24 ώρες το 24ωρο. 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 μέρες το χρόνο. Χωρίς κόστος συντήρησης, χωρίς προσωπικό, χωρίς ενοίκια!

Είμαστε στη διάθεση σας να σας παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες χωρίς καμία χρέωση. Να σας καθοδηγήσουμε στα πρώτα σας βήματα στο ηλεκτρονικό εμπόριο, χωρίς υποχρέωση να συνεργαστείτε μαζί μας.

Μήν διστάσετε να με καλέσετε στο +30 2310 32 71 91 και να με ρωτήσετε ότι θέλετε. Έχω εμπειρία 20 ετών στην κατασκευή e-shop και το e-marketing και μπορώ να σας λύσω όλες τις απορίες, να σας συμβουλέψω τι πρέπει να κάνετε και τι πρέπει να αποφύγετε!

Praxitelis Ikonomidis

Σχετικά με τον συντάκτη

Praxitelis Ikonomidis

Προγραμματιστής και επιχειρησιακός σύμβουλος για θέματα πληροφορικής. 22 χρόνια εμπειρίας σε τεχνολογίες σχεδίασης ιστοσελίδων και κατασκευής e-shop. Ο ιδανικός συνεργάτης σας σε θέματα Internet - web!

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη αλλά και πελάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.

Πλατεία Παραμάνα 10, Θέρμη, Θεσσαλονίκη
2310 32 71 91

 Greek Site English Site

copyright 2020 © i-xperts.gr