Κατασκευή e-shop με επιδότηση voucher του προγράμματος Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ

workflow-apps-1400x1050.png
20 Ιαν
2023
από τον/την Praxitelis Ikonomidisκατηγορία: Επιδοτήσεις

Η εταιρεία μας είναι από τις λίγες εταιρείες πανελλαδικά που έχει κατασκευάσει custom δική της πλατφόρμα E-shop το SimpleStore το οποίο επιδοτείται στο 90% από το πρόγραμμα Ψηφιακός Μετασχηματισμός - Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ! Η πλατφόρμα e-shop έχει εγκριθεί ήδη από την επιτροπή ελέγχου και επιδοτείται με voucher.

Η πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου SimpleStore έχει κατασκευαστεί, συντηρείται και αναβαθμίζεται από την εταιρεία μας, είναι ιδιαίτερα γρήγορη και σχεδιασμένη ειδικά για κινητά τηλέφωνα. Eίναι μια καινοτόμα πλατφόρμα e-shop που σας παρέχει μια πληθώρα τεχνικών χαρακτηριστικών όπως: δυναμικές προτάσεις βελτιστοποίησης SEO ανά προϊόν, δυνατότητα επεξεργασίας προιόντων μαζικά σε Grid (Excel Technology), έξυπνες προτάσεις προϊόντων, ειδικά σενάρια έξυπνων εκπτώσεων κ.α.

Το πιο δυνατό χαρακτηριστικό που προσδίδει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα είναι τα ισχυρά στοιχεία onpage SEO της σελίδας. Ο κώδικας έχει βελτιστοποιηθεί στο 100% ώστε το e-shop να φορτώνει σε κλάσματα δευτερολέπτου τόσο σε κινητά όσο και σε σταθερούς υπολογιστές. Ακόμη και αν έχετε καταχωρήσει 10000+ προϊόντα! Τα έξυπνα εργαλεία SEO όπως ο έξυπνος σύμβουλος SEO στα προϊόντα, σε συνδυασμό με την βέλτιστη απόδοση της ιστοσελίδας θα εκτινάξουν την θέση του e-shop σας στην κατάταξη της Google.

Δείτε αναλυτικά όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά και δυνατότητες του SimpleStore E-shop

Η κατασκευή του e-Shop σας είναι εύκολη υπόθεση για εμάς. Διατίθεται έτοιμο προς λειτουργία με κάποιες ρυθμίσεις από εμάς εντός 5 εργάσιμων ημερών. Ζητήστε μας DEMO για να δοκιμάσετε τις λειτουργίες του.

Εαν έχετε λάβει Voucher από το πρόγραμμα ψηφιακός μετασχηματισμός Ι και επιθυμείτε την κατασκευή του e-shop σας με έκπτωση 90% από την εταιρεία μας, καλέστε μας για ενημέρωση και προσφορά στο 2310327191

Ετικέτες:
  Praxitelis Ikonomidis

  Σχετικά με τον συντάκτη

  Praxitelis Ikonomidis

  Προγραμματιστής και επιχειρησιακός σύμβουλος για θέματα πληροφορικής. 22 χρόνια εμπειρίας σε τεχνολογίες σχεδίασης ιστοσελίδων και κατασκευής e-shop. Ο ιδανικός συνεργάτης σας σε θέματα Internet - web!

  Κατασκευή Ιστοσελίδων

  Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη αλλά και πελάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.

  I-xperts and Creative
  Αλίκη Βουγιουκλάκη, Θέρμη 57001, Θεσσαλονίκη
  2310 32 71 91
  Γ.Ε.ΜΗ: 037670605000

   Greek Site English Site

  Copyright 2022-2023 ©I-xperts and Creative