Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ: αναβάθμιση e-shop με voucher

psifiakos-metasximatismos-psifiaka-ergaleia.jpg
21 Ιαν
2023
από τον/την Praxitelis Ikonomidisκατηγορία: Επιδοτήσεις

Ολική αναβάθμιση του παλιού E-shop σας με επιδότηση 90% μέσω του προγράμματος Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ - Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρήσεων. Η I-xperts & Creative είναι εγκεκριμένη στο μητρώο προμηθευτών του προγράμματος και διαθέτουμε έτοιμες λύσεις για την αναβάθμιση του e-shop σας σε WordPress ή PrestaShop αποκτώντας όλα τα καινοτόμα, σύγχρονα εργαλεία ενός e-shop.

Με την αναβάθμιση - ανακατασκευή του e-shop σας εξασφαλίζετε αύξηση των επισκέψεων από κινητά τηλέφωνα, tablets αφού το e-shop σας θα είναι πλήρως βελτιστοποιημένο για smart phones (responsive). Επιπλέον θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το 70% των Ελλήνων επισκέπτονται και κάνουν αγορές στα e-shops από το κινητό τους τηλέφωνο. Συνεπώς το ίδιο το google επιβραβεύει τα e-shop που έχουν επιμεληθεί ιδιαίτερα ώστε να εμφανίζονται σωστά και με τις κατάλληλες προδιαγραφές για κινητές συσκευές. Εκτιμούμε ότι ένα ποσοστό 80% των πελατών μας μετά την αναβάθμιση είδαν μέσα σε λίγους μήνες σημαντική αύξηση των πωλήσεων τους μέσω του νέου e-shop.

Εαν έχετε λάβει voucher αξίας άνω των 900 ευρώ από τις κρατικές επιδοτήσεις του προγράμματος Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ και επιθυμείτε να αναβαθμίσετε το e-shop σας καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες και προσφορά αναβάθμισης του e-shop σας στο 2310 32 71 91

Praxitelis Ikonomidis

Σχετικά με τον συντάκτη

Praxitelis Ikonomidis

Προγραμματιστής και επιχειρησιακός σύμβουλος για θέματα πληροφορικής. 22 χρόνια εμπειρίας σε τεχνολογίες σχεδίασης ιστοσελίδων και κατασκευής e-shop. Ο ιδανικός συνεργάτης σας σε θέματα Internet - web!

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη αλλά και πελάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.

I-xperts and Creative
Αλίκη Βουγιουκλάκη, Θέρμη 57001, Θεσσαλονίκη
2310 32 71 91
Γ.Ε.ΜΗ: 037670605000

 Greek Site English Site

Copyright 2022-2023 ©I-xperts and Creative