Προστασία από Spam με την υπηρεσία SpamExperts μόνο 36 ευρώ/έτος

spamexperts-2-825x510.jpg
22 Ιουλ
2022
από τον/την Praxitelis Ikonomidisκατηγορία: Προσφορές

Τον τελευταίο καιρό έχουμε παρατηρήσει μεγάλη αύξηση των ανεπιθύμητων μηνυμάτων (είτε απλά Spam είτε Spoofing emails) που λαμβάνουμε καθημερινά στο e-mail μας. Πολλά από τα e-mail αυτά εκτός από ενοχλητικά είναι και ΑΚΡΩΣ επικίνδυνα. Είναι πολύ εύκολο να ξεγελαστούμε, είτε από αφηρημάδα και να πατήσουμε σε κάποιο σύνδεσμο που θα μεταφέρει στον υπολογιστή μας κάποιο malware ή στη χειρότερη περίπτωση να υποκλέψει στοιχεία πρόσβασης σε sites/email/ e-banking!

Κάναμε μια διερεύνηση των λύσεων που υπάρχουν στην αγορά και βρήκαμε το SpamExperts το οποίο είναι από τις πιο δημοφιλείς και αποτελεσματικές Εξυπνες μηχανές φιλτραρίσματος των spam. Το καλό με το συγκεκριμένο είναι ότι είναι μια πολύ οικονομική λύση Cloud. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να στήσετε κάποιο πρόγραμμα στον υπολογιστή σας ή το Outlook. Γίνονται απλά κάποιες ρυθμίσεις στο hosting σας που φιλοξενούνται τα email σας και ξεκινάει να λειτουργεί.

Η υπηρεσία παρέχετε από την εταιρεία IP Host που συνεργαζόμαστε με ετήσιο κόστος 36 ευρώ+ ΦΠΑ ανά domain και επιλέον υπάρχει η δυνατότητα δωρεαν δοκιμής 1 μήνα.

Η ιδιαιτερότητα αυτής της υπηρεσίας είναι ότι αρχικά θα πρέπει να γίνει "εκπαίδευση" της μηχανής από τον χρήστη. Υπάρχει ένα πλήρως λειτουργικό online περιβάλλον όπου γίνονται κάποιες αρχικές ρυθμίσεις και στη συνέχεια πρέπει να ορίζουμε για κάποιο καιρό τι είναι σπαμ και τί όχι και να ρυθμίζουμε κάποια φίλτρα. Αυτό από ότι μας ενημέρωσαν χρειάζεται μόνο στην αρχή. Μετά μαθαίνει η μηχανή και εντοπίζει πολύ αποτελεσματικά τα spam και τα bad emails.

Στην περίπτωση που δεν επιθυμείτε να ασχοληθείτε καθόλου μπορεί η διαδικασία του machine learning να γίνει από εμάς με ένα κόστος εφάπαξ 100 ευρώ+ ΦΠΑ.

Εαν επιθυμείτε την εγγραφή σας στην συγκεκριμένη λειτουργία ή την δοκιμαστική χρήση για 1 μήνα παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας γράφοντας τα στοιχεία σας και ποιο domain θέλετε να προστατέψουμε με το SpamExperts.


Praxitelis Ikonomidis

Σχετικά με τον συντάκτη

Praxitelis Ikonomidis

Προγραμματιστής και επιχειρησιακός σύμβουλος για θέματα πληροφορικής. 22 χρόνια εμπειρίας σε τεχνολογίες σχεδίασης ιστοσελίδων και κατασκευής e-shop. Ο ιδανικός συνεργάτης σας σε θέματα Internet - web!

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη αλλά και πελάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.

I-xperts and Creative
Αλίκη Βουγιουκλάκη, Θέρμη 57001, Θεσσαλονίκη
2310 32 71 91
Γ.Ε.ΜΗ: 037670605000

 Greek Site English Site

Copyright 2022-2023 ©I-xperts and Creative