Κατασκευή e-shop oranon.gr σε PrestaShop

kataskevi-prestashop-oranon-gr-1_n.jpg
Κατηγορία προιόντων
Σελίδα παρουσίασης προιόντος
Ιστορικό παραγγελιών
Κατηγορία ψυγεία

κατηγορία: Κατασκευή eShop

ημ/νία ολοκλήρωσης: 04/2023

πελάτης: Καπαρέλης ΕΠΕ


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η κατασκευή του e-shop oranon.gr για την εταιρεία Καπαρέλης ΕΠΕ. Ως I-xperts and Creative, αναλάβαμε αυτό το απαιτητικό έργο και αναπτύξαμε ένα εξαιρετικό ηλεκτρονικό κατάστημα που προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία αγορών στους πελάτες της Καπαρέλης ΕΠΕ σε χονδρική και λιανική.

Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε έναν χρήσιμο και εύχρηστο ιστότοπο που θα προσφέρει ευκολία στους πελάτες και θα αντικατοπτρίζει την επαγγελματική αξιοπιστία της εταιρείας Καπαρέλης ΕΠΕ. Χρησιμοποιήσαμε την πλατφόρμα PrestaShop στην τελευταία έκδοση, μια από τις πιο δημοφιλείς και αξιόπιστες λύσεις για e-commerce, προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα εξατομικευμένο κατάστημα που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εταιρείας.

Το e-shop oranon.gr παρέχει μια ευρεία γκάμα προϊόντων στους πελάτες, καλύπτοντας ειδών σπιτιού, κήπου, ηλεκτρικών ειδών, εργαλείων και λευκών συσκευών. Ο σχεδιασμός του καταστήματος έγινε με γνώμονα την ευχρηστία και την αισθητική, δίνοντας έμφαση στην ευκολία περιήγησης από κινητά τηλέφωνα και smartphones και στην οπτική παρουσίαση των προϊόντων.

Οι πελάτες του oranon.gr έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν και να περιηγηθούν σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων, να προσθέσουν αγαπημένα προϊόντα στο καλάθι αγορών τους και να ολοκληρώσουν την αγορά τους με ασφάλεια. Ενσωματώσαμε επίσης μια προηγμένη λειτουργία αναζήτησης, που επιτρέπει στους χρήστες να βρίσκουν γρήγορα και εύκολα τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν.

Παράλληλα, προσέξαμε να ενσωματώσουμε τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στο e-shop. Αναπτύξαμε μια αποτελεσματική διαδικασία πληρωμής με πολλές επιλογές, όπως πιστωτικές κάρτες, PayPal και τραπεζική μεταφορά. Επιπλέον, ενσωματώσαμε μια ασφαλή πύλη πληρωμών για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών και την αποτροπή απάτης.

Το oranon.gr αποτελεί ένα παράδειγμα της συνεργασίας μας με την εταιρεία Καπαρέλης ΕΠΕ και τη δυναμική μας στον τομέα του e-commerce. Η πλατφόρμα PrestaShop μας παρείχε τις απαραίτητες δυνατότητες για να δημιουργήσουμε ένα εξελιγμένο και επαγγελματικό e-shop που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εταιρείας και των πελατών της.

Αναμφίβολα, η ολοκλήρωση του e-shop oranon.gr αποτελεί έναν σημαντικό ορόσημο για την εταιρεία μας. Είμαστε περήφανοι για την ποιότητα της εργασίας μας και τη συμβολή μας στην επιτυχία της Καπαρέλης ΕΠΕ.

Εάν χρειάζεστε ένα επαγγελματικό e-shop για την επιχείρησή σας, η I-xperts and Creative είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας και να αναπτύξουμε μια προσαρμοσμένη λύση που θα ενισχύσει την παρουσία σας στον κυβερνοχώρο.

Copyright 2022-2023 ©I-xperts and Creative