Χρήσιμα εργαλεία μάρκετινγκ σε ένα eShop

useful-marketing-tools.jpg
19 Μαρ
2023
από τον/την Praxitelis Ikonomidisκατηγορία: Χρήσιμα Άρθρα

 Ένα e-shop μας παρέχει τη δυνατότητα να προωθήσουμε τα προϊόντα μας σε μια τεράστια καταναλωτική κοινότητα που δεν περιορίζεται από σύνορα, φύλα ή κοινωνικά-οικονομικά status. Είναι σημαντικό να τρέξουμε και να διαχειριστούμε ένα επιτυχημένο e-shop με τη βοήθεια αποδοτικών εργαλείων προώθησης. Είναι πιο επιτυχημένοι οι ιστότοποι με αποτελεσματικές καταχωρήσεις σε κατηγορίες και κλειδιά σε μηχανές αναζήτησης και μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Τα εργαλεία επιτυχίας του e-shop

Για να επιτύχετε αύξηση των πωλήσεων του e-shop σας θα πρέπει να διαθέτετε μια σειρά από εργαλεία προώθησης. Ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία είναι η αναζήτηση μέσω μηχανής αναζήτησης. Εδώ θα πρέπει να διαχειριστείτε έξυπνα τις καταχωρήσεις και τα κλειδιά σας για να δείτε μεγαλύτερη απόδοση από την μηχανή αναζήτησης. Επίσης, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook, Twitter, Instagram κ.λπ., για να αυξήσετε την εμπορική δραστηριότητά σας.

Πρόσθετα που αυξάνουν την απόδοση του e-shop

Υπάρχουν διάφορα πρόσθετα που μπορείτε να εγκαταστήσετε στον ιστότοπο σας για να αυξήσετε την απόδοση. Μπορείτε να συνδέσετε το λογαριασμό σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να συνδέσετε τις σελίδες του e-shop με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία διαφημιστικής δραστηριότητας για να δημιουργήσετε διαφημιστικές καμπάνιες και να στέλνετε ενημερωτικά μηνύματα στους πελάτες σας. Τέλος, μπορείτε νa εγκαταστήσετε κάποια πρόσθετα που βελτιώνουν το εσωτερικό μάρκετινγκ του e-shop σας όπως πρόσθετα επαναλητικών πωλήσεων, συμβούλους αγορών, έξυπνες προτάσεις κ.α.

Ένα ιδιαίτερα αποδοτικό εργαλείο σε ένα e-shop είναι το πρόσθετο αποστολής εκπτωτικών κουπονιών σε χρήστες που δεν προχώρησαν σε αγορά (εγκατελειμένα καλάθια) ή σε χρήστες που αγόρασαν κάτι ήδη από το e-shop σας να τους παρέχετε κουπόνι έκπτωσης για επόμενες αγορές.

Μήν ξεχνάτε να επικοινωνείτε συχνά με τους πελάτες σας και να διαχειριστείτε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας με τη βοήθεια των εργαλείων μαζικής αλληλογραφίας.Μπορείτε παράδειγμα να στέλνετε ένα τακτικό newsletter με κάποιες προσφορές ανά εβδομάδα ή ανά μήνα σε όσους έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να ενημερώνονται για νέα προϊόντα ή προσφορές.

Ετικέτες:
  Praxitelis Ikonomidis

  Σχετικά με τον συντάκτη

  Praxitelis Ikonomidis

  Προγραμματιστής και επιχειρησιακός σύμβουλος για θέματα πληροφορικής. 22 χρόνια εμπειρίας σε τεχνολογίες σχεδίασης ιστοσελίδων και κατασκευής e-shop. Ο ιδανικός συνεργάτης σας σε θέματα Internet - web!

  Κατασκευή Ιστοσελίδων

  Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη αλλά και πελάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.

  I-xperts and Creative
  Αλίκη Βουγιουκλάκη, Θέρμη 57001, Θεσσαλονίκη
  2310 32 71 91
  Γ.Ε.ΜΗ: 037670605000

   Greek Site English Site

  Copyright 2022-2023 ©I-xperts and Creative